Εξοργισμένος ο Αναστάσης Κολοβός με τον παίκτη του «Big Brother»: Να παρέμβει άμεσα εισαγγελέας

Ο Αναστάσης Κολοβός εξοργισμένος με το σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη στο σπίτι του «Big Brother» περί βιασμού έγραψε δύο λόγια στο facebook.

Σπάνια ανοίγω την τηλεόραση πια εδώ κ χρόνια..έμαθα απ το διαδίκτυο όμως γι αυτόν τον παληκαρά…Αντώνης Αλεξανδρίδης παίκτης του διαλύτη “Big Brother” παραγωγής ΣΚΑΙ:

“Με τις γκόμενες πάω με μία κάθε μέρα για να αδειάζει το πακέτο αλλιώς έχει βιασμό”. Δεν γουστάρω να μου τρίβονται γκέι, χοντρές γυναίκες δεν τις θεωρώ γυναίκες, αν δεν σου κάτσει γυναίκα βίασέ τη, οι γκόμενες θέλουν κα@@ι για να στρώσουν, χωρίς κα@@ι γυναίκα δεν πάει μπροστά”.

Πρώτον οφείλει το ΕΣΡ να ενεργήσει βάσει των αυστηρών διατάξεων που υπάρχουν για σεξιστική βία και ομοφοβισμό. Οφείλει να διερευνηθεί το ενδεχόμενο ο τύπος να διωχθεί ποινικά για προτροπή σε βιασμό και κακοποίηση των γυναικών.

Ο ΣΚΑΪ οφείλει να σταματήσει άμεσα αυτό το σκουπιδαριό. Κάτι τέτοιοι τύποι και η ανοχή σε αυτούς σκότωσαν τον Βαγγέλη Γιακουμάκη και την Ελενη Τοπαλούδη. Να παρέμβει άμεσα Εισαγγελέας. Καμία ανοχή. #CancelBigbrothergr”».

Keywords
Τυχαία Θέματα