Εξομολόγηση Μεγαλοοικόνομου για περιπέτεια που έζησε: Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά (video)

Για την περιπέτεια που βίωσε μετά το «χρυσό» ριφιφί στο κοσμηματοπωλείο της, μίλησε μεταξύ άλλων η πρώην βουλευτίνα Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου, περιγράφοντας παράλληλα την εποχή εκείνη έφτασε 102 κιλά και ξεκίνησε να καπνίζει.

Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», η κ. Μεγαλοοικονόμου πήγε πίσω στο 1994 και αναφέρθηκε στις ημέρες που το κοσμηματοπωλείο που διατηρούσε με τον σύζυγο της έγινε στόχος διαρρηκτών, οι οποίοι «άρπαξαν» εμπορεύματα αξίας 20.000.000 ευρώ, μέσα σε τρεις ημέρες που διάρκεσε η ληστεία.

Όπως εξομολογήθηκε η πρώην βουλευτίνα, «μας κάνανε φύλλο και φτερό. Η αξία των κοσμήματα που μας πήραν, σε σημερινά λεφτά, ήταν 20 εκατομμύρια ευρώ. Μπήκαν από το υπόγειο και κράτησε το ριφιφί τρεις μέρες, ήταν αργίες, ήταν την περίοδο της πρωτοχρονιάς. Μας έκαναν… ποδαρικό. Πάθαμε σοκ όταν το είδαμε».

Παράλληλα, η κ. Μεγαλοοικονόμου περιέγραψε πώς αυτή η ληστεία επιβάρυνε την υγεία, λέγοντας ότι «τότε έφτασα 102 κιλά και άρχισα να καπνίζω. Έτρωγα ανεξέλεγκτα, είχα πιάσει τον εαυτό μου να έχω ανοίξει το ψυγείο και να κρατάω μια σαρδέλα στο ένα χέρι κι ένα κουτί μαρμελάδα στο άλλο. Δεν ήξερα τι έκανα».

«Εμείς είχαμε ακίνητη περιουσία. Στην επιχείρηση δουλεύαμε με διπλά κεφάλαια, δηλαδή όταν έχεις παραγωγή από τη μία και κατανάλωση από την άλλη, βάζεις από τη μία για να έχεις από την άλλη», συμπλήρωσε.

Το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: Εξομολόγηση Μεγαλοοικόνομου για περιπέτεια που έζησε: Μας πήραν 20 εκατ. ευρώ, έφτασα 102 κιλά (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα