Εξιτήριο από το νοσοκομείο Νίκαιας πήρε ο Κουφοντίνας – Βγήκε με καροτσάκι (video)

Εξιτήριο από το νοσοκομείο Νίκαιας, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ο Δημήτρης Κουφοντίνας.

Σημειώνεται ότι το φυλακισμένο μέλος της 17Ν μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κρατικό νοσοκομείο Νίκαιας πριν από έντεκα ημέρας, έπειτα από την απεργία πείνας που είχε ξεκινήσει, διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση της προβλεπόμενης άδειας.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο των φυλακών του Κορυδαλλού

και αναμένεται την Τρίτη ή την Τετάρτη να κάνει χρήση της άδειας που του χορηγήθηκε εντέλει.

Τι προβλέπει η απόφαση για τη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα

Σύμφωνα με την απόφαση του συμβουλίου των φυλακών, στο οποίο μετείχαν ο διευθυντής του καταστήματος, η κοινωνική λειτουργός και εισαγγελέας, στον πολυισοβίτη χορηγείται 48ωρη άδεια με την επιβολή του όρου της υποχρεωτικής εμφάνισης του στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του μία φορά την ημέρα και μεταξύ των ωρών 10π.μ. με 14μ.μ.

Σημειώνεται ότι στις δύο προηγούμενες άδειες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας είχε όρο την εμφάνιση του στο τμήμα δύο φορές την ημέρα.

Η απόφαση του συμβουλίου ελήφθη με σχετική τοποθέτηση του εισαγγελέα Ιωάννη Χατζόγλου ο οποίος είναι ο τρίτος εισαγγελικός λειτουργός που συναινεί στη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα