Έξι συλλήψεις και 34 προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο

Επί… ποδός βρίσκεται η αστυνομία του Ηρακλείου από το πρωί της Τετάρτης (22/1), λόγω της αποψινής αναμέτρησης του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό. Έχουν γίνει έξι συλλήψεις και 34 προσαγωγές… Τι είπε ο Υφυπουργός Λευτέρης Αυγενάκης.

Περίπου 400 φίλοι των «ερυθρολεύκων» έχουν ταξιδέψει στο Ηράκλειο,

αρκετοί εκ των οποίων μάλιστα και από την Αθήνα και δη από τον σκληρό πυρήνα των οργανωμένων, με την αστυνομία να φοβάται τη δημιουργία επεισοδίων. Υπενθυμίζουμε πως έχει ανοίξει θύρα στο γήπεδο του ΟΦΗ για τους φιλοξενούμενους οπαδούς, έπειτα από το «οκ» για μεμονωμένη μετακίνηση.

Από νωρίς έγινε γνωστό μάλιστα ότι υπήρξαν συλλήψεις, που σύμφωνα με πληροφορίες έφτασαν στις έξι κι αφορούσαν στην κατοχή ναρκωτικών, γκλομπς και άλλων…. πολεμοφοδίων. Παράλληλα υπήρξαν και 34 προσαγωγές.

Αυγενάκης: Η αστυνομία την απόλυτη ευθύνη για τους οπαδούς του Ολυμπιακού

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν την ευθύνη για την ομαλή παρουσία των οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο, σύμφωνα με δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του υφυπουργού αθλητισμού:

«Με την από 15/1/2020 απόφασή μου (ΑΔΑ: 6ΝΥΝ4653Π4-ΔΙΣ), απαγόρευσα την οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Ολυμπιακού για τον προσεχή αγώνα με τον ΟΦΗ κατόπιν εισηγήσεων και όλων των συναρμόδιων αρχών.

Είχε, ωστόσο, ήδη διατεθεί ένας αριθμός μεμονωμένων εισιτηρίων από την ΠΑΕ ΟΦΗ σε φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Η αξιολόγηση της κατάστασης και η λήψη μέτρων είναι στην απόλυτη ευθύνη της Ελληνικής Αστυνομίας την οποία και εμπιστευόμαστε στο ακέραιο».

(πληροφορίες από sdna.gr)

Φωτογραφίες: intime.gr

Πηγή: Έξι συλλήψεις και 34 προσαγωγές οπαδών του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα