Εξελίξεις στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο – Δίωξη και για βιασμό άσκησε ο εισαγγελέας

Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών και για βιασμόΗ κατηγορία βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσηςΔύο οι δολοφόνοι σύμφωνα με την ομολογία του ενόςΟ δεύτερος εμπλεκόμενος αρνείται τις κατηγορίες

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης στη Ρόδο συγκλονίζουν. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, Δημήτριος Φερεντίνος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες άσκησε δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων ως δραστών και για βιασμό, μια κατηγορία, η οποία βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι φερόμενοι ως δράστες, αφού μετέφεραν τη νεαρή κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο – η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου – απαίτησαν από την ίδια να συνευρεθεί ερωτικά και με τους δύο.

Όταν η άτυχη κοπέλα αρνήθηκε, οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια. Ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο ελληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατό της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Να σημειωθεί, πώς λίγο μετά τις δύο τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, «έσπασε» στις επίμονες και επαναλαμβανόμενες ερωτήσεις των ανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού Σώματος στη Ρόδο και ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης.

Και οι δύο άνδρες, πάντως, θεωρήθηκαν ύποπτοι από την πρώτη στιγμή, με βάση το οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της φοιτήτριας ο 21χρονος Ροδίτης

Στο μεταξύ, κατηγορηματικά αρνείται την εμπλοκή του στη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας ο νεαρός Ροδίτης που κρατείται από τους λιμενικούς ως βασικός εμπλεκόμενος στην υπόθεση. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο 21χρονος ζήτησε δια του συνηγόρου του, 48ωρη προθεσμία, προκειμένου να απολογηθεί.

Ο 19χρονος

Ο 21χρονος

Keywords
Τυχαία Θέματα