Εξαφάνιση Μαρκέλλας: «Παραμόνευε» για χρόνια τη 10χρονη η «κοκκινομάλλα» (video)

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία αποκαλύπτονται για την υπόθεση απαγής της 10χρονης Μαρκέλλας, που έζησε εφιαλτικές ώρες μακριά από την οικογένειά της και στα χέρια 33χρονης γυναίκας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο αδερφός του κοριτσιού στο «MEGA», η 10χρονη πήγαινε στο ίδιο σχολείο, με την κόρη της «κοκκινομάλλας» (πλέον είναι κουρεμένη). Της 33χρονης γυναίκας που ομολόγησε ότι την άρπαξε, τη νάρκωσε και ασέλγησε σε βάρος του μικρού κοριτσιού. Φαίνεται, μάλιστα, να «παραμόνευε» για χρόνια τη Μαρκέλλα η 33χρονη κατηγορούμενη.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ενδεχόμενο εμπλοκής της

33χρονης και σε άλλες περιπτώσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης ανηλίκων θα διερευνήσει η ανακρίτρια, μπροστά στην οποία θα οδηγηθεί για να απολογηθεί τη Δευτέρα (22/06), η κατηγορούμενη ως απαγωγέας της δεκάχρονης Μαρκέλλας. Η 33χρονη φέρεται, άλλωστε, να μακιγιάρισε και να φωτογράφιζε τη 10χρονη, με βάση τα όσα κατέθεσε το κορίτσι, καθώς ήταν σεξουαλικά τα κίνητρα της αρπαγής της.Σε βάρος της 33χρονης ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Μητέρα μιας κόρης εφτά ετών, φίλη και γειτόνισσα δεκάδων ανυποψίαστων γυναικών, υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτή είναι η 33χρονη γυναίκα που απήγαγε την 10χρονη Μαρκέλλα με το πρόσωπο της φίλης, που της στοίχειωσε μια για πάντα την παιδική αθωότητα.

Την ώρα που η 33χρονη γυναίκα βρίσκεται πια στα χέρια των αρχών και περιμένει να βρεθεί τη Δευτέρα (22/06) μπροστά στην ανακρίτρια για να απολογηθεί, οι αποκαλύψεις για την υπόθεση παίρνουν μορφή «χιονοστιβάδας». Ταυτόχρονα ο αδερφός της μικρής Μαρκέλλας, εξέφρασε και το παράπονό του, για το γεγονός ότι ακόμα δεν έχει δει την αδερφή του και μαθαίνει νέα της, μόνο από τα ΜΜΕ…

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόνο μια στιγμή φαίνεται να «έσπασε», όταν αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι είναι παιδόφιλη. Μια ιστορία που προβάλει με μοναδικό πρωταγωνίστρια την ίδια.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και επικεντρώνεται πλέον στον περίγυρο της 33χρονης, όπως επίσης και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή και το κινητό της που προσπάθησε να καταστρέψει πριν από τη σύλληψη της.

Κούγιας: Υποπτεύομαι ότι έχει συνεργούς

Την ίδια ώρα, ο Αλέξης Κούγιας, ο δικηγόρος της οικογένειας, μιλώντας στο «MEGA», χαρακτήρισε την υπόθεση πρωτοφανή, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είναι πρωτοφανής αρπαγή – απαγωγή για τη διενέργεια ασελγών πράξεων… Χορήγηση ναρκωτικών σε ανήλικο… Πρωτοφανής υπόθεση. Ακόμα και τα παιδιά στο πανεπιστήμιο θα πρέπει να απασχολήσει. Απαγωγή, με χορήγηση ναρκωτικών, να φορέσει στο παιδάκι χειροπέδες…»

Δεν έκρυψε μάλιστα τις υποψίες του, ότι η γυναίκα μπορεί να έχει συνεργούς: «Υποπτέυομαι ότι έχει συνεργούς. Όταν πρέπει να δώσεις ναρκωτικά και να δράσεις με αυτό τον τρόπο, δεν είσαι ποτέ μόνος…».

Μπορεί να είναι μπλεγμένη σε σεξουαλική εκμετάλλευση και άλλων παιδιών η «κοκκινομάλλα»

Από τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της φαίνεται να προκύπτει ότι η ανήλικη Μαρκέλλα έγινε αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης από την 33χρονη.

Στο πλαίσιο αυτό οι εισαγγελικές Αρχές δεν αποκλείουν να κρύβεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα που χρησιμοποιεί ανήλικα, ενδεχομένως για να διακινήσει πορνογραφικό υλικό. Σύμφωνα με την κατάθεση της μικρής μαθήτριας, η απαγωγέας της την είχε μακιγιάρει και την φωτογράφιζε. Φωτογραφικό ή βιντεοληπτικό υλικό δεν βρέθηκε μέχρι στιγμής αλλά η αστυνομία επεξεργάζεται το κινητό τηλέφωνο και τον υπολογιστή της προκειμένου να διερευνήσει αυτή την πτυχή.

«Παραμόνευε» για χρόνια την Μαρκέλλα η 33χρονη

Πολλά στοιχεία έγιναν γνωστά από το τηλεφώνημα του πρώτου ανθρώπου που ξεσκέπασε την ταυτότητα της 33χρονης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο«MEGA».

«Όταν είδα ότι είναι η Μαρκέλλα βγήκα και εγώ να ψάξω. Όταν ακούστηκε στην τηλεόραση ότι είναι από το ευρύτερο περιβάλλον, και για την κοπέλα που είναι γειτόνισσα και ότι ο άντρας της κάνει χρήση ναρκωτικών, όλα αυτά με οδήγησαν να πάω στην αστυνομία», υπογράμμισε.

Το άρρωστο μυαλό της σχεδίαζε την αρπαγή, όπως φαίνεται, αρκετό καιρό πριν. Αν και η μικρή Μαρκέλλα έφυγε από τη γειτονιά πριν από τέσσερα χρόνια, η 33χρονη συντηρούσε την εικόνα της στα μάτια της ανήλικης καθημερινά, πίσω από τα σχολικά κάγκελα.

Συνόδευε τα παιδιά στο σχολείο που πήγαινε η Μαρκέλλα

Άφωνη έχει μείνει η μητέρα που συνόδευε, μαζί με την 33χρονη, τα παιδιά τους στο σχολείο. «Ήταν στο ίδιο σχολείο, στην ίδια πολυκατοικία», υπογράμμισε και συμπλήρωσε: «Ήταν αφάνταστο να κάνει κάτι τέτοιο, ήταν πολύ καλή κοπέλα».

Από το μεσημέρι της Τετάρτης (17/06) η «κοκκινομάλλα», που φαίνεται να ήταν αδίστακτη και αρρωστημένο μυαλό, κρατάει το στόμα της κλειστό σχετικά με το πραγματικό κίνητρο αλλά και τη βοήθεια που μπορεί να είχε από κάποιον συνεργό.

Προσπάθησε να «σπάσει» τα αποδεικτικά στοιχεία

Σύμφωνα με το «newsit.gr», όπως ανέφεραν πηγές των διωκτικών αρχών, η κατηγορούμενη στη θέα των αστυνομικών πέταξε στο έδαφος ηλεκτρονική συσκευή που είχε πάνω της, πιθανότατα για να καταστρέψει, στοιχεία που μπορεί να επιβαρύνουν τη θέση της.

Κατά την πολύωρη προανακριτική της κατάθεση οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ομολόγησε τις πράξεις που της καταλογίζονται. Όπως έγινε γνωστό, δήλωσε άνεργη και παραδέχθηκε ότι εκδίδεται περιστασιακά, ενώ στις έρευνες που έγιναν στο σπίτι της στην Καλαμαριά -όπου φαίνεται να κρατούσε σε ομηρεία το 10χρονο κορίτσι – βρέθηκαν σεξουαλικά βοηθήματα.

Μητέρα και η ίδια ενός ανήλικου παιδιού το οποίο ζει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, φέρεται να γνώριζε από παλιά την Μαρκέλλα, καθώς διέμενε στη ίδια γειτονιά όπου ζει η οικογένεια της 10χρονης.

Με σκυμμένο το κεφάλι…

Όσο η κατηγορούμενη, ελληνικής καταγωγής, περίμενε έξω από το γραφείο της εισαγγελέως είχε σκυμμένο το κεφάλι και κάλυπτε τα χαρακτηριστικά του προσώπου της. Μάρτυρες την περιέγραφαν προανακριτικά ως «κοκκινομάλλα γυναίκα», ενώ η ίδια τις προηγούμενες μέρες ξυρίστηκε «γουλί» για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες. Τελικά εντοπίστηκε στην Παραλία Κατερίνης όπου φαίνεται ότι είχε διαφύγει νοικιάζοντας ένα δωμάτιο.

Έβαψε και φωτογράφισε την 10χρονη – Ψάχνουν τις φωτογραφίες

Η αστυνομία επεξεργάζεται υλικό από κινητό και υπολογιστή για πορνογραφικό υλικό που απεικονίζει τη μικρή μαθήτρια. Αυτό φέρεται να κατέθεσε και η ανήλικη, λέγοντας ότι η αρπαγέας τη μακιγιάρισε πριν να τη φωτογραφίσει.

Από τις διωκτικές αρχές εξετάζεται και η εκδοχή να εμπλέκεται πίσω από την υπόθεση κύκλωμα πορνογραφίας ανηλίκων. Η 33χρoνη, που φέρεται να εκδίδεται περιστασιακά, όπως έγινε γνωστό ομολόγησε προανακριτικά τις πράξεις της.

Οι κατηγορίες σε βάρος της 33χρονης

Εις βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για τέσσερα κακουργήματα και δυο πλημμελήματα, ενώ, όπως αναφέρθηκε, παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην Α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, από την οποία πήρε προθεσμία.

Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου απήγγειλε εις βάρος της τις εξής κατηγορίες: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί σε ανήθικες ασχολίες, βιασμός, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, πορνογραφία ανηλίκων (σε βαθμό κακουργήματος), προμήθεια ναρκωτικών και έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο (σε βαθμό πλημμελήματος).

Παρότι δεν υπάρχουν ίχνη κακοποίησης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, η πράξη του βιασμού συνίσταται στη χορήγηση των ναρκωτικών φαρμάκων για να καμφθούν οι αντιδράσεις της ανήλικης ώστε να προβεί στη συνέχεια σε ασελγείς πράξεις.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «grtimes.gr» επικαλούμενο πληροφορίες που βγαίνουν μέσα από τη δικογραφία της υπόθεσης, η 33χρονη συλληφθείσα κατηγορείται εκτός από αρπαγή ανηλίκου και για γενετήσια εκμετάλλευση και ασέλγεια που ισοδυναμεί με βιασμό, καθώς επίσης για παραγωγή πορνογραφικού υλικού και έκθεση και προμήθεια ναρκωτικών για ιδία χρήση.

Όπως μάλιστα αναφέρει το «grtimes.gr», η 33χρονη ομολόγησε τις πράξεις της, περιγράφοντας στους αστυνομικούς πως αφότου νάρκωσε το κορίτσι το εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά. Μετά τη σύλληψή της, η γυναίκα ομολόγησε τα σεξουαλικά κίνητρα της αρπαγής ενώ μέχρι αυτή την ώρα, δεν έχει ξεκαθαριστεί αν τα έκανε όλα αυτά μόνη της ή αν υπάρχουν συνεργοί…

Σε ρόφημα τα ναρκωτικά – Τι ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ

Σε ρόφημα που χορήγησε στη 10χρονη Μαρκέλλα φαίνεται πως έριξε η 33χρονη κοκκινομάλλα φερόμενη ως απαγωγέας της, τις ναρκωτικές ουσίες που ανιχνεύθηκαν στην ανήλικη. Αυτό προκύπτει από τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος της γυναίκας, με την οποία καθίσταται κατηγορούμενη για την αρπαγή του κοριτσιού, την προηγούμενη Πέμπτη (11/06), στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η 33χρονη φέρεται να προσέγγισε τη μαθήτρια και αφού την εξαπάτησε λέγοντάς της ότι ήρθε εκείνη να την παραλάβει από το σχολείο, την έπεισε να την ακολουθήσει.

Όσον αφορά στο μέρος όπου κράτησε τη Μαρκέλλα επί σχεδόν δύο 24ωρα προτού την αφήσει, η αστυνομία ανακοίνωσε πως πρόκειται για διαμέρισμα στην Καλαμαριά, όπου διενεργήθηκαν έρευνες και εντοπίστηκε ρουχισμός, τον οποίο φαίνεται να φορούσε η 33χρονη «κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της 10χρονης». Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε, επιχείρησε να καταστρέψει επιβαρυντικά στοιχεία πετώντας τα σε κάδο απορριμμάτων.

Η 33χρονη, την οποία αυτόπτες μάρτυρες περιέγραφαν ως «κοκκινομάλλα», πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, κουρεύοντας γουλί το κεφάλι της προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή, ενώ φαίνεται να έπαιρνε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης και απόκρυψης των μετακινήσεων της φορώντας καπέλα, μάσκες κ.ά.

Τελικά εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (17/06) στην Παραλία Κατερίνης και συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία διότι κατείχε ναρκωτικά χάπια. Επόμενο βήμα στην υπόθεση η μεταγωγή της ενώπιον της αρμόδιας εισαγγελέως ποινικής δίωξης. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρό της, ενώ φέρεται να ήταν στο παρελθόν γειτόνισσα της Μαρκέλλας και της οικογένειάς της.

Το χρονικό της εξαφάνισης και οι αποκαλύψεις που συγκλόνισαν τη χώρα

Η 10χρονη Μαρκέλλα εξαφανίστηκε ενώ γυρνούσε στο σπίτι με έναν συμμαθητή της. Όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, την φώναξε μία γυναίκα κοκκινομάλλα, με το όνομά της. Το κορίτσι την πλησίασε, έφυγαν μαζί και… εξαφανίστηκε.

Μετά από αναζητήσεις σε όλη τη Θεσσαλονίκη, τελικά το κορίτσι βρέθηκε 44 ώρες μετά, να περιπλανιέται μόνο του και ζαλισμένο στην περιοχή της Καλαμαριάς. Όπως αποκαλύφθηκε, κάποιοι του είχε δώσει ναρκωτικές ουσίες…

Ξετυλίγοντας το κουβάρι της υπόθεσης, οι αστυνομικοί έφτασαν μέχρι την παραλία της Κατερίνης. Εκεί, μετά από ημέρες ερευνών, κατάφεραν να συλλάβουν την «κοκκινομάλλα», για την οποία μίλησε και η ίδια η Μαρκέλλα στους αστυνομικούς.

Όπως αποδείχθηκε, πρόκειται για μία πρώην γειτόνισσα της Μαρκέλλας που μάλιστα είναι και η ίδια μητέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

«Εξιχνιάστηκε η υπόθεση αρπαγής ανήλικης ημεδαπής, που έλαβε χώρα την 11-06-2020 στην περιοχή της Τούμπας και συνελήφθη η δράστιδα, καθώς στην κατοχή της βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Πρόκειται για 33χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – και οδηγείται σήμερα στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 33χρονη, μεσημβρινές ώρες της 11-06-2020 προσέγγισε την ανήλικη και αφού την εξαπάτησε την έπεισε να την ακολουθήσει σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου, μεταξύ άλλων, της χορήγησε ναρκωτικές ουσίες, μέσω ανάμειξής τους σε ρόφημα.

Μεσημβρινές ώρες χθες (17-06-2020) η 33χρονη εντοπίσθηκε στην περιοχή της Κατερίνης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή της ναρκωτικά δισκία, οπότε και συνελήφθη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συλληφθείσα λάμβανε ιδιαίτερα μέτρα κάλυψης-απόκρυψης των μετακινήσεων της, ενώ πραγματοποίησε αλλαγές στο παρουσιαστικό της, προκειμένου να μην γίνει αντιληπτή.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς, καθώς και σε κάδο απορριμμάτων, όπου επιχείρησε να πετάξει και να καταστρέψει σε βάρος της στοιχεία, βρέθηκε μεταξύ άλλων και κατασχέθηκε ρουχισμός τον οποίο φορούσε η 33χρονη κατά την αρπαγή και απελευθέρωση της ανήλικης.

Την υπόθεση χειρίστηκε το Τμήμα Ασφαλείας Τούμπας-Τριανδρίας, από κοινού με το Τμήμα Αναζητήσεων και την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης».

Πηγή: MEGA

Keywords
video, νέα, mega, θεσσαλονικη, αθωότητα, συλληψεις, newsit, ηλεκτρονική, ελασ, καθαρα δευτερα, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, newsit.gr, Καλή Χρονιά, Ημέρα του παιδιού, αστυνομικο τμημα, γραφειο υπολογιστη, βγαινουν, ηλεκτρονική, αστυνομια, βημα, γυναικα, ιχνη, μητερα, ναρκωτικα, πλαισιο, τηλεοραση, τηλεφωνο, ωρα, αθωότητα, αρπαγη, βοηθεια, βοηθηματα, βρισκεται, γεγονος, γειτονια, γινει, δευτερα, δωσει, εγινε, εδαφος, ειπε, εκθεση, εκμεταλλευση, ελασ, ερευνα, ερευνες, ετων, εφυγε, ιδια, ιδιο, υποθεση, θεα, εικονα, καγκελα, καπελα, κινητο, μακρια, ματια, μορφη, μυαλο, παντα, οικογενεια, ονομα, ουσιες, παιδια, πεμπτη, περιβαλλον, πηγαινε, ροφημα, σεξουαλικα βοηθηματα, συζυγο, συνεχεια, συλληψη, σπιτι, στομα, σχολειο, ταυτοτητα, τμημα, ωρες, δωματιο, δωσεις, χωρα, ιδιαιτερα, κλειστο, κοπελα, μεινει, μπροστα, πηγες, πληροφοριες, τουμπα, υλικο, χαπια, χερια
Τυχαία Θέματα