«Ευαισθησίες» Υποφάντη από το πύρινο μέτωπο για ηλικιωμένο – «Δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας καεί» (video)

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ Νίκος Υποφάντης έχει μια φήμη για την παρουσία του στα πύρινα μέτωπα που μόνο θετική δεν μπορεί να θεωρηθεί.

Έτσι και τώρα, από το χωριό Μακρυμάλλη που εκκενώθηκε, ο δημοσιογράφος βρήκε την ευκαιρία να δείξει την «ευαίσθητη» πλευρά του, αναφωνώντας «ας καεί» για έναν ηλικιωμένο κάτοικο που δεν ήθελε να αφήσει το σπίτι του  καθώς κοντοζύγωνε η φωτιά.

«Έχει εγκλωβιστεί ένας κύριος, δεν ξέρουμε ακούμε μόνο την φωνή του…. Ανεβαίνουν με αυταπάρνηση οι αστυνομικοί…. Έχει μείνει κάποιος στο σπίτι του.

Κάνουν ό,τι μπορούν οι άνθρωποι της αστυνομίας. Είναι δίπλα οι φλόγες» ανέφερε και στη συνέχεια, μετά από ερώτηση του παρουσιαστή συνέχισε λέγοντας «είναι μέσα ο άνθρωπος δεν θέλει να βγει, δεν θέλει να βγει αυτός ο άνθρωπος. Δεν είναι εγκλωβισμένος, Δεν θέλει να αφήσει το σπίτι του. Δεν ξέρω πως θα τον βοηθήσουν. Πρέπει να τον πάρουν από εκεί. Ας καεί, ας καεί, ας καεί!».

Όταν του ζητήθηκε να δείξει ψυχραιμία, έδειξε σαφώς προβληματισμένος, αφού δεν κατάλαβε το γιατί.

«Γιατί να καούν; Έχει και έναν αστυνομικό μαζί του τώρα και έναν εθελοντή ο οποίος προσπαθεί να τον πείσει να φύγει. Να φύγουνε.Πραγματικά δεν μπορεί να γίνει κάτι. Ας καεί».

Οι δύσκολες στιγμές που επικρατούν εκεί είναι σίγουρο πως επηρεάζουν την κρίση, όμως τέτοιες σκέψεις αδιαφορίας για την ανθρώπινη ζωή είναι κάτι που καλό θα ήταν να μην παρουσιάζονται…

Keywords
Τυχαία Θέματα