Εθνική ομάδα: Προετοιμασία στην Ολλανδία και φιλικό στην Τουρκία

Οι πληροφορίες που ήθελαν την ΕΠΟ να κλείνει φιλικό με την Τουρκία και την εθνική μας ομάδα να κάνει προετοιμασία και στο εξωτερικό εν όψεις της συνέχεια των προκριματικών του EURO 2020 επιβεβαιώθηκαν με ανακοίνωση από την ελληνική Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα, η ΕΠΟ ανακοίνωσε πως η Εθνική μας ομάδα θα βρεθεί για λίγες μέρες στην Ολλανδία για

μια μίνι – προετοιμασία στα τέλη Μαΐου, ενώ προγραμματίστηκε και «τεστ» με τους γείτονές μας στις 30/5 στην Αττάλεια.

Με τις αγωνιστικές υποχρεώσεις των ελληνικών συλλόγων να έχουν τελειώσει, μετά και την διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου, αλλά την ποδοσφαιρική σεζόν να ολοκληρώνεται το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου με τις αναμετρήσεις των Εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποφάσισε να μεταβεί η Εθνική ομάδα στην Ολλανδία για μίνι προετοιμασία.

Η αποστολή της «γαλανόλευκης» θα μείνει στη χώρα των τουλιπών για μία εβδομάδα και στις 30/5 θα μεταβεί στην Αττάλεια για φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία. Να θυμίσουμε ότι ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο βοηθός του Στέλιος Γιαννακόπουλος και ο τεχνικός διευθυντής της εθνική μας, Άγγελος Μπασινάς παρακολούθησαν από τα επίσημα του ΟΑΚΑ τον τελικό του Κυπέλλου. Με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να αγωνιά για την κατάσταση των παιλτών που τραυματίστηκαν.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

«Aπό την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι η Εθνική Ομάδα θα δώσει φιλικό αγώνα με την Τουρκία στις 30 Μαΐου και ώρα 21:00 στην Αττάλεια, στο πλαίσιο προετοιμασίας των δύο αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων για τα παιχνίδια τους στα European Qualifiers.

Πριν από το φιλικό στο Antalya Stadium, οι διεθνείς που πρόκειται να επιλεγούν από τον κ. Αναστασιάδη θα συμμετάσχουν σε ολιγοήμερη προετοιμασία στην Ολλανδία και συγκεκριμένα στο Apeldoorn από τις 22 έως τις 29 Μαΐου.

Το πρόγραμμα προετοιμασίας των διεθνών επί ολλανδικού εδάφους είναι προσαρμοσμένο στις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους και στην αποστολή οι παίκτες θα ενσωματωθούν, ανάλογα με αυτές, στις 22, στις 24 και στις 27 Μαΐου.

Η αποστολή της Εθνικής θα επιστρέψει από την Τουρκία στις 31 Μαΐου και οι διεθνείς θα μείνουν ελεύθεροι έως την Δευτέρα 3 Ιουνίου, οπότε θα αρχίσει η τελική προετοιμασία των αγώνων με την Ιταλία (8 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) και την Αρμενία (11 Ιουνίου, ΟΑΚΑ) για τα European Qualifiers».

Keywords
Τυχαία Θέματα