«Έσβησε» ξαφνικά στενός συνεργάτης του Παπανδρέου

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 52 ετών άφησε ο πρώην στενός συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου, Αντώνης Σπαθής, σκορπίζοντας θλίψη στα Χανιά.

Ο Αντώνης Σπαθής είχε αποστρατευτεί με τον βαθμό του πλωτάρχη από το Πολεμικό Ναυτικό, ενώ διετέλεσε και αναπληρωτής συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου του ΚΙΔΗΣΟ Χανίων με μεγάλη και πολύχρονη δράση

στην περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του προήλθε από ανακοπή, την ώρα που οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε το ένα του παιδί.

«Ο Αντώνης Σπαθής, Αναπληρωτής Συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, υπηρέτησε τη δημοκρατία και την πατρίδα του με πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα. Άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, καλοσύνη, θάρρος και εντιμότητα, σηματοδότησε με την στάση ζωής του την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης, της πρόνοιας αλλά και τις σοσιαλιστικές αξίες..Με βαθύ σεβασμό εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του. Καλό ταξίδι Αντώνη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Νομαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου του ΚΙΔΗΣΟ Χανίων.

(zarpanews.gr)

Πηγή: «Έσβησε» ξαφνικά στενός συνεργάτης του Παπανδρέου - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα