«Έσπασαν» τα τηλέφωνα στον ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό – 15.000 κλήσεις σε 24 ώρες (video)

Δε σταματάνε οι κλήσεις στο τηλεφωνικό κέντρο του ΕΟΔΥ για τον νέο κορονοϊό, οι οποίες έφτασαν τις 15.000 μέσα σε μόλις ένα 24ωρο. Με τα κρούσματα να αυξάνονται συνεχώς, οι πολίτες καλούν τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας στο 1135 προκειμένου να λύσουν τις απορίες τους και να ενημερωθούν για το πώς θα προστατευτούν από την επιδημία.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, τα κρούσματα έχουν φτάσει τα 89, με τελευταίο τον επιχειρηματία, Βαγγέλη Μαρινάκη. Σε πιο σοβαρή κατάσταση από τους 89 ασθενείς είναι ο 66χρονος

στην Πάτρα ο οποίος βρίσκεται διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση.

Συνεδρίαση στο υπουργείο Υγείας

Το μεσημέρι της Τρίτης στις 14:30 άρχισε στο Υπουργείο Υγείας η συνεδρίαση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες. Πρόκειται για τη βασική επιτροπή που εισηγείται μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης του ιού.

Οι ειδικοί επιστήμονες που συμμετέχουν στην Επιτροπή θα μελετήσουν τα μέχρι σήμερα επιδημιολογικά δεδομένα, καθώς φαίνεται πως έχουμε ραγδαία εξάπλωση του κορονοϊού στην κοινότητα, με φόντο και τα τέσσερα περιστατικά που βρέθηκαν τυχαία από διπλό εργαστηριακό έλεγχο.

Πηγή: «Έσπασαν» τα τηλέφωνα στον ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό – 15.000 κλήσεις σε 24 ώρες (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα