Επιβάτης της United Airlines τσιμπήθηκε από… σκορπιό

Αυτή είναι μία κακή εβδομάδα για την United Airlines, αφού μετά τη βίαιη απομάκρυνση επιβάτη από αεροπλάνο της, έρχεται να προστεθεί κι άλλο ένα δυσάρεστο γεγονός για την αμερικανική εταιρεία.

Συγκεκριμένα, επιβάτης πτήσης της UA φέρεται να τσιμπήθηκε από… σκορπιό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σκορπιός φέρεται να βγήκε από το ντουλάπι αποσκευών, που βρίσκεται πάνω από τους επιβάτες και να προσγειώθηκε στο κεφάλι του Ρίτσαρντ Μπελ. Αφού τον έβγαλε από τα μαλλιά του, ο σκορπιός

τον τσίμπησε.

«Ο σύζυγός μου ένιωσε κάτι στα μαλλιά του. Έβγαλε τον σκορπιό από το κεφάλι του, ο οποίος έπεσε πάνω στο τραπέζι της θέσης. Όπως τον έπιασε από την ουρά, τον τσίμπησε», είπε η σύζυγος του Ρίτσαρντ, Λίντα, στο CNN.

Το αεροπλάνο πετούσε από την Κόστα Ρίκα με προορισμό το Χιούστον, ωστόσο ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το πως βρέθηκε ο σκορπιός στο σκάφος.

Στη συνέχεια, οι αεροσυνοδοί πέταξαν τον σκορπιό στην τουαλέτα, με τον επιβάτη να συμβουλεύεται γιατρό μετά την προσγείωση.

«Οι αεροσυνοδοί μας βοήθησαν ένα πελάτη, ο οποίος τσιμπήθηκε από ένα σκορπιό κατά την διάρκεια μίας πτήσης. Το πλήρωμά μας αμέσως συμβουλεύτηκε γιατρό της MedLink μετά την προσγείωση, ο οποίος έδωσε οδηγίες και μας διαβεβαίωσε ότι δεν πρόκειται για θανατηφόρο περιστατικό», ανακοίνωσε η UA.

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις στα social media ήταν… απολαυστικές:

Apparently someone got stung by a scorpion on a United Airlines flight.

If only there was a Doctor on board.. oh wait

— Derrière Connoisseur (@BardockObama) 13 Απριλίου 2017

@TravelLeisure @_cingraham The scorpion was made employee of the year by @united

— SpockYoda (@DarthTargaryen1) 13 Απριλίου 2017

United said they are very sorry about today’s scorpion attack and said we only use scorpions in extreme situations …

— Walter Cronkite (@CronkiteSays) 14 Απριλίου 2017

Keywords
Τυχαία Θέματα