Επίθεση Τραμπ στον Μπλούμπεργκ γιατί τρώει πίτσα και… γλείφει τα δάχτυλά του (video)

Νέα επίθεση εναντίον του μεγιστάνα και πρώην δημάρχου της Νέα Υόρκης, Μάικλ Μπλούμπεργκ, ο οποίος προσπαθεί να γίνει υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές που θα διεξαχθούν την 3η Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ, αυτή τη φορά με αφορμή μια… πίτσα.

Ο Τραμπ αναδημοσίευσε στον λογαριασμό

του στο Twitter ένα βίντεο που δείχνει τον δισεκατομμυριούχο να τρώει πίτσα λαίμαργα με τα χέρια, γλείφοντας στη συνέχεια τα δάχτυλά του και έσπευσε να σχολιάσει κάνοντας αναφορά και στον κορονοϊό. «Μίνι Μάικ, μην γλείφεις τα βρώμικα δάχτυλά σου. Είναι και ανθυγιεινό είναι και επικίνδυνο, τόσο για σένα όσο και για τους άλλους» έγραψε ο αμερικανός πρόεδρος.

Mini Mike, don’t lick your dirty fingers. Both unsanitary and dangerous to others and yourself! pic.twitter.com/LsKLZNeZL9

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) March 4, 2020

Ο Μπλούμπεργκ ξόδεψε μισό δισεκατομμύριο δολάρια από την προσωπική του περιουσία για διαφημιστικά σποτ προκειμένου να κερδίσει το χρίσμα των Δημοκρατικών, ωστόσο κατέγραψε μία και μοναδική νίκη στην αμερικανική Σαμόα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της Σούπερ Τρίτης.

Μια ανάλυση του NBC News κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο λόγος της διαφημιστικής δαπάνης του Μπλούμπεργκ έναντι αυτής του Μπάιντεν ήταν 50:1.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα ο Μπλούμπεργκ θα εξετάσει το εάν θα συνεχίσει ή όχι την προσπάθειά του να γίνει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών.

Πηγή: Επίθεση Τραμπ στον Μπλούμπεργκ γιατί τρώει πίτσα και… γλείφει τα δάχτυλά του (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα