Επίθεση με βιτριόλι: Βγήκαν τα αποτελέσματα για το οξύ που έριξαν στη 34χρονη (video)

Στα χέρια τους έχουν οι Αρχές τα αποτελέσματα των εργαστηριακών εξετάσεων από το Γενικό Χημείο του Κράτους για το υγρό που έριξαν στη 34χρονη Ιωάννα στην Καλλιθέα. Πρόκειται για θειικό οξύ, δηλαδή βιτριόλι. Μια ιδιαίτερα επικίνδυνη ανόργανη καυστική ουσία η οποία χρησιμοποιείται στη βιομηχανία και δεν πωλείται στο εμπόριο.

Η αστυνομία που αναζητά τη γυναίκα η οποία έριξε το οξύ στην άτυχη 34χρονη προσπαθεί να βρει από πού μπορεί να προμηθεύτηκε το βιτριόλι η δράστις, ενώ εξετάζει και το ενδεχόμενο -μέσω οδηγιών από το διαδίκτυο- να το παρασκεύασε μόνη της.

Την ίδια ώρα συνεχίζει την εξέταση του υλικού από τις κάμερες στην Καλλιθέα έτσι ώστε να εντοπίσουν το δρομολόγιο της άγνωστης γυναίκας ενώ το απόγευμα – αν πάρουν το «πράσινο φως» από τους γιατρούς θα επισκεφθούν την κοπέλα στο νοσοκομείο με την ελπίδα ότι θα ανακαλέσει στη μνήμη της γεγονότα που θα ρίξουν φως στις έρευνες.

«Γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν»

«Πιστεύω ότι η επίθεση σε βάρος μου δεν σχετίζεται με την προσωπική μου ζωή. Μπορεί το άτομο που μου επιτέθηκε να πίστευε κάτι για μένα, χωρίς, όμως, να ισχύει. Εκτιμώ, ότι γνώριζε τον χώρο στον οποίο εργαζόμουν και αυτό το κατάλαβα από τον τρόπο που κινήθηκε», φέρεται να είπε η 34χρονη στην πρώτη της κατάθεση από το Θριάσιο νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύεται με σοβαρά εγκαύματα.

Σημειώνεται πάντως ότι πρώην αστυνομικός ο οποίος συχνάζει δίπλα από την επιχείρηση όπου έγινε η επίθεση, υποστηρίζει πως για πέντε ημέρες μία γυναίκα πηγαινοερχόταν στην περιοχή και οι κινήσεις της έμοιαζαν ύποπτες καθώς επεξεργαζόταν τον χώρο.

Ο μάρτυρας μίλησε στον Alpha για την ύποπτη γυναίκα, την ώρα που η δράστις όπως φαίνεται, είχε ελέγξει την κάθε της κίνηση προσεκτικά, ώστε να διαφύγει γρήγορα και να μην γίνει αντιληπτή από τις κάμερες ασφαλείας στην περιοχή, την ώρα που η αστυνομία να συνεχίζει τις έρευνες προσπαθώντας να φτάσει στα ίχνη της.

Keywords
Τυχαία Θέματα