Επίθεση με βιτριόλι: Θα απολογηθεί τελικά η 35χρονη – Δείχνει πιο συνεργάσιμη (video)

Σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση, εμφανίζεται η 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της άτυχης Ιωάννας και σύμφωνα με το συνήγορο υπεράσπισής της, Σάκη Κεχαγιόγλου, πρόκειται να απολογηθεί, τελικά, στον αρμόδιο ανακριτή.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, μίλησε στο «Star» και χαρακτήρισε ανέτοιμη την πελάτισσά του, κατά την ημέρα που είχε οριστεί η απολογία της. Ο λόγος είναι ότι βρισκόταν σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και έτσι δεν μπορούσε να απολογηθεί.

Την ίδια ημέρα είχαν, άλλωστε, προκύψει και νεότερα στοιχεία για την υπόθεση, γεγονός που έκανε ακόμα πιο δύσκολη την απολογία της πελάτισσάς του. Ο κ. Κεχαγιόγλου άφησε, μάλιστα, να εννοηθεί ότι, ακόμα και αν ήθελε η 35χρονη να απολογηθεί, έτσι όπως είχαν διαμορφωθεί οι συνθήκες εκείνη την ημέρα, ο ίδιος δεν θα την άφηνε…

Η απολογία της θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, με δεδομένο πως υπάρχουν πληροφορίες που αναφέρουν ότι πως είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. Κάτι που είπε και ο δικηγόρος του άνδρα.

Υπενθυμίζεται ότι η 35χρονη προφυλακίστηκε, ενώ άσκησε το δικαίωμα της σιωπής και να μην αποδεχθεί τις κατηγορίες που τις προσάπτονται.

Keywords
Τυχαία Θέματα