Επίθεση με βιτριόλι: Η μαυροφορεμένη γυναίκα έβριζε και κυνήγησε την 34χρονη (video)

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε μια 34χρονη στην Καλλιθέα, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η γυναίκα που πέταξε το καυστικό υγρό στο θύμα φέρεται να την έβριζε αλλά και να την κυνήγησε πριν εξαφανιστεί από το σημείο του φρικτού εγκλήματός της. «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» φαίνεται πως της φώναζε, όπως αναφέρει ρεπορτάζ του STAR.

Οι επόμενες 48 ώρες θα κρίνουν την όραση της 34χρονης

Κατά τις ίδιες πηγές, οι γιατροί κατάφεραν να σώσουν το μάτι της κοπέλας, ωστόσο οι επόμενες 48 ώρες θεωρούνται κρίσιμες για την κατάσταση της υγείας της. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η 34χρονη βλέπει θαμπά και το ιατρικό προσωπικό συνεχίζει τις προσπάθειές του.

Πού στρέφονται οι έρευνες των Αρχών

«Ανθρωποκυνηγητό» έχει εξαπολύσει η αστυνομία προκειμένου να βρει την γυναίκα που πραγματοποίησε την επίθεση. Οι Αρχές επικεντρώνονται στις μαρτυρίες των ανθρώπων που βρίσκονταν στο σημείο, στα δακτυλικά αποτυπώματα που πήραν από την πόρτα του ασανσέρ, αλλά και από το υπόγειο στο οποίο θεωρούν πως κρυβόταν η δράστης και στα βίντεο που έχουν συλλέξει από τις κάμερες ασφαλείας στα παρακείμενα καταστήματα.

Παράλληλα, κάνουν «φύλλο και φτερό» το κινητό τηλέφωνο, τον υπολογιστή και τους λογαριασμούς του θύματος στα social media.

Στόχος φυσικά είναι να βρεθεί το στενό περιβάλλον της άτυχης γυναίκας ενώ οι Αρχές θα προσπαθήσουν με άρση τηλεφωνικού απορρήτου να διαπιστώσουν αν τυχόν υπήρξαν απειλές τις οποίες ίσως να μην είχε αξιολογήσει το θύμα.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Στο μεταξύ, νωρίτερα, νέο βίντεο ντοκουμέντο του ΑΝΤ1 έδειξε ότι κοντά στην 34χρονη λίγο μετά την επίθεση υπήρχαν δύο μαυροφορεμένες γυναίκες.

Το ρεπορτάζ του καναλιού ανέφερε μάλιστα ότι το θύμα της επίθεσης μίλησε εκ νέου στους αστυνομικούς και επανέλαβε πως δεν αναγνώρισε σε καμία περίπτωση το πρόσωπο κάποιας γνωστής της. Επίσης τόνισε πως δεν μπορεί να φανταστεί ότι κάποιος είχε τόσο σοβαρό προσωπικό πρόβλημα μαζί της ώστε να κάνει κάτι τέτοιο.

Οι Αρχές τονίζουν πως η 34χρονη δεν είναι έτοιμη ψυχολογικά να μιλήσει αφού έχει υποστεί σοκ από αυτό που της συνέβη.

Keywords
Τυχαία Θέματα