Επίθεση με σιδερογροθιά δέχτηκε διανομέας από τον εργοδότη του – «Έχω σπασμένα ζυγωματικά και μύτη»

Ο διανομέας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και χρειάστηκε να διακομισθεί και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της ΘεσσαλονίκηςΚαταγγελία από την Επιτροπή Αγώνα Διανομέων ΘεσσαλονίκηςΟ διανομέας έχει ήδη καταθέσει μήνυση κατά του πρώην εργοδότη του

Τον άγριο ξυλοδαρμό το με σιδερογροθιά κατήγγειλε ο ανασφάλιστος διανομέας Τάσος Τοπαλίδης από πρώην εργοδότη του.

Ο διανομέας τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και χρειάστηκε να διακομισθεί και να νοσηλευτεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

«Δούλευα στην πιτσαρία του

κυρίου. Ο εργοδότης έλειπε και συνεργαζόμουν με την μητέρα του. Είχα συνεννοηθεί να μου κολλήσουν ένσημα για να έχει ασφάλεια το παιδί μου. Ήταν ένα Σάββατο που ήμουν άρρωστος και ενώ τον είχα ειδοποιήσει ότι είμαι άρρωστος μου έστελνε απειλητικά μηνύματα. Πήγα στην αστυνομία και το κατήγγειλα. Η αστυνομία είπε ότι θα το αναλάβει έκαναν συστάσεις στη μάνα του. Παραιτήθηκα από τη δουλειά και προχθές ήμουν στους Αμπελόκηπους στην πλατεία, με πλησίασε και άρχισε να με χτυπά με τα χέρια του. Μας χώρισαν περαστικοί, τον απομάκρυναν από μένα. Πήρε σιδερογροθιά και άρχισε να με χτυπά στο κεφάλι. Έχω σπασμένα ζυγωματικά και μύτη. Συνολικά δούλευα 5 – 6 χρόνια ως διανομέας φαγητού», είπε στην ΕΡΤ ο Τάσος Τοπαλίδης.

«Δεν κολλάνε ένσημα στα μαγαζιά, κολλάνε μερικά όσο τα πιο λίγα. Επίσης αργούν πάρα πολύ να σε πληρώσουν” είπε ο διανομέας φαγητού προσθέτοντας ότι “έχω κάνει μήνυση, τον κράτησαν αυτόφωρο και έχουν πάρει αναβολή ως την Παρασκευή», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα