Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο – Μία 23χρονη απόφοιτη του Κέιμπριτζ το δεύτερο θύμα

Η Σάσκια Τζόουνς, μία 23χρονη απόφοιτη του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ είναι, μαζί με τον επίσης απόφοιτο Τζακ Μέριτ, τα θύματα της επίθεσης στο Λονδίνο την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Η οικογένειά της εξέδωσε δήλωση, στην οποία αναφέρει ότι η Σάσκια ήταν «αστεία, ευγενική, θετική επιρροή στο επίκεντρο της ζωής πολλών ανθρώπων». Όπως αναφέρουν, ήταν γενναιόδωρη και ήθελε πάντα να βλέπει το καλύτερο σε όλους τους ανθρώπους.

Η νεαρή κοπέλα «είχε απίστευτη δίψα για γνώση, που της ενεργοποιούσε τον

καλύτερο εαυτό της».

«Είναι μία εξαιρετικά επίπονη στιγμή για την οικογένεια. Η Σάσκια θα αφήσει ένα μεγάλο κενό στις ζωές μας και παρακαλούμε να γίνει σεβαστή η ιδωτικότητά μας», αναφέρει η οικογένεια.

Και τα δύο θύματα συμμετείχαν σε ημερίδα για αποκατάσταση πρώην κρατουμένων. Η άτυχη κοπέλα εργαζόταν ως εθελόντρια και ο άνδρας ως συντονιστής.

Ο δράστης, ο Ούσμαν Καν, είχε αποφυλακιστεί με όρους και φορούσε ηλεκτρονικό βραχιολάκι όταν έδωσε το παρών στην ημερίδα σε χώρο κοντά στη Γέφυρα του Λονδίνου. Έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά, μετά την προσπάθεια περαστικών να τον αφοπλίσουν μέχρι και με κέρας φάλαινας που βρήκαν εύκαιρο στο σημείο.

Τρεις άλλοι άνθρωποι τραυματίστηκαν, με τον έναν εξ αυτών να παίρνει εξιτήριο την Κυριακή από το νοσοκομείο και να επιστρέφει σπίτι του.

(Με πληροφορίες από sky.com)

Πηγή: Επίθεση με μαχαίρι στο Λονδίνο – Μία 23χρονη απόφοιτη του Κέιμπριτζ το δεύτερο θύμα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα