Επιστολή Παπαδημούλη σε ευρωπαϊκούς θεσμούς για το πρωτοσέλιδο του «Μακελειού»

«Η φασιστική χυδαιότητα της εφημερίδας «Μακελειό» επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί ποινικά, πολιτικά και κοινωνικά», υπογραμμίζει ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της Ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, σε ανάρτησή του στο twitter.

«Η φασιστική χυδαιότητα του “Μακελειού” επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί: Ποινικά, από την Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κ κυρίως αγωγές. Πολιτικά, με σαφή καταδίκη από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κοινωνικά,

με απομόνωση της ρητορείας μίσους. Μηδενική ανοχή!», έγραψε ο κ. Παπαδημούλης.

Η φασιστική χυδαιότητα του «Μακελειού» επιβάλλεται να αντιμετωπιστεί: Ποινικά, από την Δικαιοσύνη, με μηνύσεις κ κυρίως αγωγές. Πολιτικά, με σαφή καταδίκη από τα κόμματα του συνταγματικού τόξου. Κοινωνικά, με απομόνωση της ρητορείας μίσους. Μηδενική ανοχή! https://t.co/VTFGGAyYem

— Dim. Papadimoulis (@papadimoulis) 11 Μαρτίου 2019

Πέραν αυτού, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απέστειλε και επιστολή προς τους Προέδρους των Ευρωπαϊκών θεσμών, για το φασιστικό και σεξιστικό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας ‘Μακελειό’».

«Σας καλώ να καταδικάσετε έντονα την προσβλητική, βίαια φασιστική και σεξιστική επίθεση αυτή, που τροφοδοτεί το μίσος και αποτελεί ευθεία επίθεση κατά της ίδιας της δημοκρατίας μας», έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης στην επιστολή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα