Επίσημα «Τούρκος» μέσω των… εξετάσεων ο Κώστας Μήτρογλου

Στο έμψυχο δυναμικό της Γαλατασαράι ανήκει από την Πέμπτη (31/1) ο Κώστας Μήτρογλου, καθώς η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε μέσω των… εξετάσεων την απόκτηση του έλληνα διεθνούς επιθετικού.

Συγκεκριμένα, ο 31χρονος στράικερ βρίσκεται από τα ξημερώματα στην Κωνσταντινούπολη, πέρασε το πρωί ιατρικές εξετάσεις με επιτυχία και στη συνέχεια η «Γαλατά» επισημοποίησε, ουσιαστικά, τον «γάμο», ανακοινώνοντας ότι δεν υπήρξε κάποιος πρόβλημα στα «τεστ» που έκανε ο «Μητρογκόλ».

Ο Κώστας Μήτρογλου έβγαλε ήδη τις πρώτες του φωτογραφίες με τη φανέλα της νέας

του ομάδας και το μόνο που απομένει είναι να πέσουν κι οι υπογραφές στο συμβόλαιο. Βλέπετε, πήγε με την εμφάνιση της Γαλατασαράι στο νοσοκομείο, κάτι που σημαίνει ότι η μετακίνηση έχει ολοκληρωθεί.

Υπενθυμίζεται πως ο σέντερ φορ της Εθνικής Ελλάδας θα παραχωρηθεί στη Γαλατά ως δανεικός για ενάμιση χρόνο από τη Μαρσέιγ, ενώ οι αποδοχές του υπολογίζεται ότι θα φτάνουν τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο.

Δείτε φωτογραφίες από τις άφιξη του Κώστα Μήτρογλου στην Κωνσταντινούπολη, με τους γείτονές μας να θυμούνται και την ελληνική επανάσταση του 1821. Θυμηθείτε και τις αναρτήσεις με τις οποίες ο έλληνας φορ προανήγγειλε τη μεταγραφή του στη Γαλατασαράι στο instagram.

Νωρίτερα, και μετά την άφιξη του έλληνα άσου στην Κωνσταντινούπολη, η τουρκική ομάδα, στον επίσημο λογαριασμό της στο twitter, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Έχουν ξεκινήσει επίσημες συνομιλίες με την Μαρσέιγ σχετικά με τον δανεισμό του Κωνσταντίνου Μήτρογλου».

Profesyonel futbolcu Konstantinos Mitroglou’nun geçici transferi konusunda kulübü Olympique De Marseille Sasp ile resmi görüşmelere başlanmıştır. pic.twitter.com/0Wc6QGs4Pm

— Galatasaray SK (@GalatasaraySK) 31 Ιανουαρίου 2019

Η Γαλατασαράι την Πέμπτη (31/1) ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του επιθετικού Εμπαγιέ Ντιανέ από την Κασιμπάσα. Ο 27χρονος φορ φέτος είχε σε 34 ματς 32 γκολ με την πρώην ομάδα του:

Keywords
Τυχαία Θέματα