Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς (video)

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος υπέγραψε το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους». Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνιζόταν ως τώρα στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, ενώ είναι και διεθνής με την εθνική ομάδα ελπίδων της Σερβίας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου, η απόκτηση του νεαρού σέντερ μπακ κόστισε 1,5 εκατ. ευρώ (με την Παρτιζάν να διατηρεί ποσοστό μεταπώλησης), ενώ ο παίκτης δεσμεύτηκε για τέσσερα χρόνια.

Η συμφωνία των δυο πλευρών είχε

γίνει γνωστή εδώ και μερικές ημέρες, με τους «ερυθρόλευκους» να κάνουν δικό τους έναν ταλαντούχο παίκτη, στον οποίο μπορούν να «επενδύσουν» στο μέλλον.

Η ανακοίνωση των Πειραιωτών αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς.

Το who is who

Ο Σβέτοζαρ Μάρκοβιτς είναι γεννημένος στις 23 Μαρτίου 2000 στην Μπιγέλινα της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης, έχει ύψος 1.85 και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Τις τελευταίες δύο σεζόν αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, μετρώντας 50 συμμετοχές και έχοντας σκοράρει 4 φορές σε Πρωτάθλημα Σερβίας, Κύπελλο Σερβίας και Europa League. Eίναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Σερβίας Κ21».

Δείτε την παρακάμερα που ετοίμασε το Olympiacos TV, από το πρώτο φιλικό παιχνίδι (1-1) επί αυστριακού εδάφους, κόντρα στη Ντινάμο Κιέβου:

Keywords
Τυχαία Θέματα