Εκκενώνονται σπίτια λόγω της φωτιάς στη Σαρωνίδα- Επί ποδός η Πυροσβεστική

Εκκενώνονται  σπίτια λόγω της φωτιάς στη ΣαρωνίδαΣτο σημείο ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής Διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική, όταν ήρθε σήμα για φωτιά το μεσημέρι της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου στο Λαγονήσι.

Η φωτιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση, τέρμα της οδού σφενδόνης. Πνέουν ισχυροί άνεμοι στο σημείο και βρίσκονται διάσπαρτες οικίες.

Με εισήγηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ξεκίνησε, λίγο πριν τις 2:30 μμ, η απομάκρυνση των κατοίκων που διαμένουν στην περιοχή της Σαρωνίδας, όπου είναι σε πλήρη

εξέλιξη η πυρκαγιά.

Παράλληλα ενισχύονται οι δυνάμεις πυρόσβεσης και πλέον στην περιοχή επιχειρούν 42 πυροσβέστες με 19 οχήματα, το ΜΕΤΠΕ και τέσσερα ελικόπτερα.

Στο μεταξύ από την αστυνομία διακόπηκε η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου, από το ύψος της Λ. Καλυβίων, μέχρι την οδό Κρέσνας, καθώς και στην οδό Παπαφλέσσα, από την Λ. Καλυβίων έως την οδό Π. Μέλα.

Ενισχύονται οι δυνάμεις στην εν υπαίθρω #πυρκαγιά στο δήμο Σαρωνικού, στην Αττική. Συνολικά έχουν κινητοποιηθεί 42 #πυροσβέστες, 19 οχήματα, το Μηχανοκίνητο Ειδικό Τμήμα Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων (ΜΕΤΠΕ) & 4 Ε/Π εκ των οποίων το 1 συντονιστικό.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 13, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα