Επέτειος Γρηγορόπουλου – Σάλος με τη φωτογραφία των ΜΑΤ που γδύνουν προσαχθέντα

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από το βράδυ της Παρασκευής 6/12 η φωτογραφία της Τατιάνας Μπόλαρη που δείχνει την προσαγωγή ενός ατόμου στα Εξάρχεια, μετά τις πορείες για την επέτειο των 11 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σε αυτήν απεικονίζονται άνδρες των ΜΑΤ οι οποίοι έχουν γδύσει και τραβούν και το εσώρουχο ενός ατόμου, το οποίο μόλις έχουν προσάγει από την περιοχή των Εξαρχείων.

Στην ανάρτησή της στο Facebook, η φωτορεπόρτερ αναφέρει: «Αυτές οι φωτογραφίες είναι προσαγωγή. Δεν είναι σύλληψη! Προσαγωγή σημαίνει κρατείσαι μέχρι να αποδειχθεί ότι έκανες κάτι. Η προσαγωγή, αλλά ακόμη και η σύλληψη δεν σημαίνει όμως ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ! Τα ρούχα και τα προσωπικά αντικείμενα του ανθρώπου που ξεγύμνωσαν στην κυριολεξία, τα μαζέψαμε και τα δώσαμε σε κάποιον που τον ήξερε, έμεινε το ένα του παπούτσι πάνω στο πεζοδρόμιο».

Την ίδια ώρα, η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε ότι αποστέλλει στον Συνήγορο του Πολίτη βίντεο και αναφορές στο διαδίκτυο που καταγγέλλουν περιστατικά «αστυνομικής βίας», κατά τη διάρκεια των χθεσινών εκδηλώσεων.

Πηγή: Επέτειος Γρηγορόπουλου – Σάλος με τη φωτογραφία των ΜΑΤ που γδύνουν προσαχθέντα - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα