Επέτειος γάμου για γνωστό ζευγάρι ηθοποιών

Το γνωστό ζευγάρι ηθοποιών συμπλήρωσε εννέα χρόνια γάμου.

Πλέον έχουν μεγαλώσει την οικογένειά τους οι γνωστοί ηθοποιοί καθώς έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Εκείνη τη γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά «Οι Σαββατογεννημένες» κι εκείνον από το «Μπρούσκο». Ο λόγος για την Ελένη Σιδερά και τον Αλέξανδρο Παρίση.

«Το επάγγελμα δεν παίζει ρόλο. Έχουμε τις ίδιες δυσκολίες που έχουν όλοι. Σίγουρα η αστάθεια του επαγγέλματος είναι ένα ζόρι, αλλά προς το παρόν είμαστε καλοί στο παζλ. Τα παιδιά μας δεν μας βλέπουν στην τηλεόραση. Αποφεύγω

να τους βάζω να βλέπουν κάτι άλλο εκτός από παιδικά προγράμματα. Και εμείς στο σπίτι όταν θέλουμε να δούμε ένα επεισόδιο της σειράς στην οποία συμμετέχουμε, το βλέπουμε αργά το βράδυ σε επανάληψη, όταν θα κοιμηθούν τα παιδιά», είχε δηλώσει η ηθοποιός σε παλιότερη συνέντευξή της.

Με εκείνον να έχει πει στο παρελθόν για το τι λατρεύει στη σύζυγό του: «Λατρεύω το χιούμορ της. Με μία της ατάκα μπορεί αντιστρέψει το κακό κλίμα και να με κάνει να γελάσω. Με εκνευρίζει η απίστευτη ψύχωση που έχει με την τάξη. Θέλει όλα να είναι τακτοποιημένα».

Η Ελένη Σιδερά πόσταρε φωτογραφία από τον γάμο τους στο instagram και έγραψε πως έχουν επέτειο και πόσο τον αγαπάει.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Happy 9 year anniversary to husband, daddy, friend @alexandros.parisis. Love you… . . . . . #weddinganniversary #husbandandwife #springwedding #love #family

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ελένη Σιδερά (@eleni.sidera) στις 28 Απρ, 2020 στις 3:03 πμ PDT

Πηγή: Επέτειος γάμου για γνωστό ζευγάρι ηθοποιών - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα