Επέστρεψε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζλάταν (video)

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς επέστρεψε και πάλι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «μπέμπηδες».

Ο Σουηδός είχε τραυματιστεί σοβαρά την άνοιξη του 2017, με αποτέλεσμα να χάσει τον τελικό του Europa League και να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «κόκκινους διαβόλους» στα τέλη της περιόδου.

.@Ibra_official: «It’s time to finish

what I started.» #TheJourneyContinues pic.twitter.com/uAt4dXfFeX

Manchester United (@ManUtd) 24 Αυγούστου 2017

Οι αρχικές εκτιμήσεις για την κατάστασή του υπολόγιζαν ότι θα χρειαστούν αρκετούς μήνες για την ανάρρωσή του, όμως ο Σουηδός διέψευσε τους πάντες.

I UNITED it @ManUtd pic.twitter.com/2rgvuvoT0m

Zlatan Ibrahimović (@Ibra_official) 24 Αυγούστου 2017

Ο ίδιος ο Ιμπραΐμοβιτς ανακοίνωσε πρώτος τη μεταγραφή του μέσω του διαδικτύου, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ήρθε και η επιβεβαίωση από το βρετανικό σύλλογο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είπε ακόμη: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι που η αποθεραπεία του πήγε θαυμάσια και που θα τον έχουμε και πάλι μαζί μας. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι η παρουσία του θα είναι πολύ σημαντική στο δεύτερο μισό της σεζόν», ενώ όπως έγινε γνωστό ο παίκτης θα φορά την φανέλα με το νούμερο 10 (την φορούσε ο Ρούνεϊ, ενώ το 9 που φορούσε πέρυσι ανήκει στον Λουκάκου).

#Zlat10 pic.twitter.com/jnjJHnLJy4

Manchester United (@ManUtd) 24 Αυγούστου 2017

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο παίκτης είπε: «Ήταν από την αρχή και δική μου πρόθεση, αλλά και του συλλόγου να συνεχίσω. Δεν μπορώ να περιμένω για την ημέρα της επιστροφής μου στο Ολντ Τράφορντ. Αυτό θα γίνει όταν θα είμαι απολύτως έτοιμος. Δουλεύω σκληρά και αυτό θα συνεχίσω να κάνω μέχρι τη στιγμή της επιστροφής μου στα γήπεδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα