Αναγκαστική προσγείωση για μονοκινητήριο αεροπλάνο στην Εγνατία – Ένας τραυματίας (video)

Το αεροσκάφος -με τρεις επιβαίνοντες- απογειώθηκε από την ΚέρκυραΠαρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα και ο πιλότος έκρινε ότι έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωσηΥπάρχει ένας τραυματίας, ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο δεξί πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σε «βαριά» προσγείωση προχώρησε ένα μονοκινητήριο αεροσκάφος τύπου Τσέσνα σε παράδρομο στην Εγνατία Οδό στα Γρεβενά, λόγω βλάβης στον κινητήρα.

Το αεροσκάφος -με τρεις επιβαίνοντες- απογειώθηκε από την Κέρκυρα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Ενώ πετούσε σε περιοχή κοντά στα Γρεβενά παρουσίασε πρόβλημα στον κινητήρα και ο πιλότος έκρινε ότι έπρεπε να κάνει αναγκαστική προσγείωση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχει ένας τραυματίας ο οποίος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στο δεξί πόδι και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πιλότος του αεροπλάνου ήταν ο πρόεδρος της αερολέσχης Κέρκυρας.

Ο πιλότος τόνισε πως όλοι είναι καλά και ότι αναγκάστηκε να κάνει προσγείωση, καθώς… έχασε τον κινητήρα. H δήλωση του πιλότου από το «star-fm.gr»:

«Ο πιλότος έφερε τραύματα στο κεφάλι, κάναμε ράμματα, δεν φαίνεται να είναι κάτι ανησυχητικό. Πιο σοβαρά τραυματισμένος με πολλαπλά κατάγματα στο δεξί πόδι είναι ο δεύτερος, υποβάλλεται σε αξονική τομογραφία, οι γιατροί διερευνούν ένα τραύμα στο κεφάλι. Πιθανόν αργότερα, αν το κρίνουμε απαραίτητο και ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων, να γίνει διακομιδή του σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων ή της Θεσσαλονίκης. Αυτό όμως θα αποφασιστεί σε δεύτερο χρόνο», τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών, Παντελής Αλεξιάδης, ο οποίος επισήμανε ότι το σημαντικότερο όλων είναι ότι δεν διατρέχουν κίνδυνο.

Φωτογραφίες – βίντεο: kozan.gr/star-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα