Έπεσαν πυροβολισμοί σε προαύλιο χώρο εκκλησίας στην Καλλιθέα – Ένας τραυματίας

Ένας νεαρός, 21 ετών, αλβανικής υπηκοότητας, τραυματίστηκε τα ξημερώματα από πυροβολισμούς στην Καλλιθέα. Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τη 1:00, άγνωστο έως αυτήν την ώρα άτομο πυροβόλησε τον νεαρό αλλοδαπό ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Μαλαχίας και Μεταμορφώσεως.

Το θύμα διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, ενώ η ΕΛΑΣ διενεργεί έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις νεαροί

άνδρες οι οποίοι αναζητούνται, βρίσκονταν ήδη στον προαύλιο χώρο, όταν διαπληκτίσθηκαν με έτερη ομάδα νεαρών η οποία περνούσε από το σημείο.

Όπως αναφέρει μαρτυρία ενός νεαρού από την παρέα του τραυματία, το άτομο που πυροβόλησε, δευτερόλεπτα νωρίτερα απείλησε λεκτικά την παρέα των νεαρών. Στην περιοχή έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με δύο περιπολικά και ομάδες ΔΙΑΣ, ενώ στο σημείο που σημειώθηκε το περιστατικό βρέθηκαν έξι κάλυκες.

Ο νεαρός τραυματίας ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Οι δράστες διέφυγαν και αναζητούνται από την Αστυνομία.

(πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, kallitheaonline.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα