Επεισόδια στο μαθητικό συλλαλητήριο προανήγγειλε ο βουλευτής της ΧΑ, Π. Ηλιόπουλος

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Παναγιώτης Ηλιόπουλος, προανήγγειλε -με μία προκλητική ομιλία στη Βουλή– επεισόδια στο αυριανό (29/11) μαθητικό συλλαλητήριο.

«Αύριο μπορεί να συμβούν πολλά πράγματα και την ευθύνη θα έχετε εσείς, γι’ αυτό θέλω να σας προλάβω», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ανέφερε πως η ΧΑ χαιρετίζει τους έλληνες μαθητές που είναι ενάντια στον εθνομηδενισμό και πρόσθεσε πως η «κόκκινη τρομοκρατία δεν θα περάσει στα σχολεία», αναφερόμενος

στις καταλήψεις που γίνονται στα σχολείο με αφορμή τη συμφωνία των Πρεσπών.

Επίσης, επιτέθηκε κατά του υπουργού παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου και κατά των υπόλοιπων κομμάτων ευχόμενος να… πιουν πολλά κιλά ξύδι, επειδή τώρα ξυπνάει η ελληνική νεολαία.

Καταδικάζουν τη δράση της ΧΑ στα σχολεία τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου

Να αντιμετωπίσουν από κοινού όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου τον κοινό κίνδυνο και την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να σπείρει το εθνικιστικό φασιστικό δηλητήριο στους μαθητές των σχολείων, κάλεσε από το βήμα της Βουλής, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Όλγα Γεροβασίλη.

Τον λόγο για να καταδικάσουν τα όσα είπε ο βουλευτής της ΧΑ, έλαβαν η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φ. Βάκη, ο Θ. Θεοχαρόπουλος (ΔΗΣΥ), ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΚΕ, Ν. Καραθανασόπουλος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Σπ. Δανέλλης, αλλά και ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Αν. Κουράκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα