Επεισόδια στο αεροδρόμιο της Βενεζουέλας – Προπηλάκισαν τον Γκουαϊδό (video)

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας, Χουάν Γκουαϊδό επέστρεψε στο Καράκας μετά από μια διεθνή περιοδεία 23 ημερών στη Λατινική Αμερική, την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

«Είμαστε στο Καράκας. Μεταφέρω τη δέσμευση του ελεύθερου κόσμου, που είναι έτοιμος να μας βοηθήσει να ανακτήσουμε τη δημοκρατία και την ελευθερία (…) Η στιγμή έφτασε», τόνισε με tweet του ο αναγνωρισμένος ως μεταβατικός πρόεδρος της Βενεζουέλας από 50 χώρες της Δύσης.

Πριν την άφιξή του,

ξέσπασαν συγκρούσεις στο αεροδρόμιο της βενεζουελανής πρωτεύουσας, όπου αναμενόταν ο Γκουαϊδό, ανάμεσα σε βουλευτές της αντιπολίτευσης και σε υποστηρικτές του προέδρου Νικολάς Μαδούρο.

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο Γκουαϊδό περνούσε από το έλεγχο στο τελωνείο. Την ώρα που μιλούσε με τον υπάλληλο, μια οργισμένη γυναίκα άρχισε να τον βρίζει ότι ξεπουλάει την χώρα. Η γυναίκα φορούσε μια κόκκινη μπλούζα και που συνήθως φορούν οι υποστηρικτές του Μαδούρο.

“Traitor! You’re a traitor to the homeland!”

Juan Guaidó arrives in Caracas after his latest regime change lobbying tour and is immediately jeered and confronted by an employee of a Venezuelan airline sanctioned by his US paymasters pic.twitter.com/SxaimDzgKl

— Dan Cohen (@dancohen3000) February 11, 2020

Η γυναίκα μάλιστα, δεν έμεινε στην λεκτική επίθεση αλλά έλουσε και τον Γκουαϊδό με νερό.

Failed coup frontman Juan Guaido gets a taste of how Venezuelan citizens feel about his circuit through foreign countries trying to drum up support for regime change immediately after landing at Caracas airport pic.twitter.com/yjayHW3O1X

— Alex Rubinstein (@RealAlexRubi) February 11, 2020

Πηγή: Επεισόδια στο αεροδρόμιο της Βενεζουέλας – Προπηλάκισαν τον Γκουαϊδό (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα