Στο μικροσκόπιο των αρχών η ανεξήγητη οδική συμπεριφορά του Παναγιώτη Μαυρίκου

Την ταυτότητα του θύματος που επέβαινε στο πολυτελές τζιπ το οποίο τυλίχτηκε χθες στις φλόγες στην Αττική οδό αναμένεται να επιβεβαιώσει η εξέταση DNA, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένονται εντός της ημέρας.

Αναπάντητα παραμένουν εν τω μεταξύ μέχρι και αυτή την ώρα τα ερωτήματα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ανεφλέγη το πολυτελές τζιπ της συζύγου του εκδότη της εφημερίδας Ακρόπολη

, Παναγιώτη Μαυρίκου, μέσα στο οποίο απανθρακώθηκε, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις ο εκδότης.

Το κατεστραμμένο όχημα έχει μπει στο μικροσκόπιο των αρχών.

Από τα πρώτα πράγματα τα οποία προσπαθεί να εξηγήσει η αστυνομία, είναι η συμπεριφορά του Μαυρίκου λίγο πριν το δυστύχημα καθώς ενώ βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της Αττικής οδού μετακινήθηκε στη λωρίδα μεγάλης ταχύτητας, και περίεργος έκοψε ταχύτητα.

Ειδικοί σημειώνουν ότι εάν αισθάνθηκε κάτι ή αν υπήρξε κάποια προειδοποίηση θα έπρεπε να κινηθεί στην δεξιά λωρίδα εκεί όπου θα μπορούσε να σταματήσει. Αυτή η ανεξήγητη συμπεριφορά να μεταφέρεσαι στην Αριστερή λωρίδα μεγάλης ταχύτητας και να κόβεις ταχύτητα έχει δημιουργήσει ερωτήματα στην αστυνομία, η οποία μέσα από τις κάμερες της Αττικής οδού προσπαθεί να δώσει απαντήσεις.

Το απανθρακωμένο πτώμα είναι απόλυτα βέβαιο ότι ανήκει στον συγκεκριμένο εκδότη. Λόγω των γνωστών υποθέσεων του με τη δικαιοσύνη θα γίνει έρευνα σε βάθος, ενώ εξετάζεται ακόμη και άρση των τηλεφωνικών του κλήσεων.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας πριν από περίπου τρεις ημέρες το θύμα είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για την αγορά ενός καταστήματος Franchise από μεγάλη αλυσίδα.

Για εν ψυχρώ δολοφονία κάνει λόγο στο σημερινό πρωτοσέλιδό της η εφημερίδα Ακρόπολη.

Keywords
Τυχαία Θέματα