Έντεκα κρούσματα κορονοϊού στην ομάδα μπάσκετ του Λαυρίου – Ποιοι αγώνες αναβάλλονται (video)

Έντεκα κρούσματα μετρά πλέον η μπασκετική ομάδα του Λαυρίου και όπως όλα δείχνουν μετά την αναβολή του αγώνα με τον Προμηθέα, θα αναβληθεί και ο αγώνας της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα είχε μέχρι την Πέμπτη (22/10) τέσσερα επιβεβαιωμένα περιστατικά Covid-19 αλλά μετά από νέα τεστ, στα οποία υποβλήθηκαν οι παίκτες, προέκυψαν άλλοι επτά που ήταν θετικοί στον κορονοϊό.

Τα θετικά

μέλη της ομάδας έχουν απομονωθεί, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ο κορονοϊός φέρνει και άλλες αναβολές

Έξι εκ των οκτώ αναμετρήσεων της 4ης αγωνιστικής, θα διεξαχθούν αύριο, Σάββατο (24/10), στην Α2 ανδρών στο μπάσκετ. Ελέω κορονοϊού αναβλήθηκαν οι αγώνες Μαρούσι-Φίλιππος Βέροιας και Ολυμπιακός-Ελευθερούπολη. Επιβεβαιωμέα κρούσματα κορονοϊού παρουσιάστηκαν σε Φίλιππο Βέροιας και Ελευθερούπολη. Και οι δύο αναμετρήσεις ορίστηκαν για τις 11 Νοεμβρίου, ώρα 17:00.

Η ανακοίνωση της Ελευθεροούπολης:

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Λόγω κρούσματος Covid 19 που παρουσιάστηκε στην ομάδα μας το τελευταίο 24ωρο δεν θα πραγματοποιηθεί η αναμέτρηση στην έδρα του Ολυμπιακού Β`.

Ενημερώσαμε αμέσως την ΕΟΚ η οποία θα ορίσει την αναμέτρηση σε άλλη ημερομηνία. Το πιθανότερο την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι αυτή την ώρα υποβάλλονται όλοι οι υπόλοιποι καλαθοσφαιριστές σε τεστ κορονοϊού όπως και το προπονητικό τιμ».

Keywords
Τυχαία Θέματα