Προς ματαίωση το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός μετά την ένταση, αποχώρησαν οι ομάδες (εικόνες)

Αποχώρησε αργά το βράδυ της Κυριακής αρχικά η αποστολή του ΠΑΟΚ από το γήπεδο της Τούμπας και στην συνέχεια η αντίστοιχη του Ολυμπιακού, από ένα ντέρμπι που ποτέ δεν ξεκίνησε. Από το γήπεδος αποχώρησαν και οι διαιτητές.

Δείτε επίσης: Ένταση και δακρυγόνα έξω από το γήπεδο της Τούμπας (εικόνες)

Στο γήπεδο παρέμεινε μέχρι αργά ισχυρή αστυνομική δύναμη για την προστασία των δυο ομάδων και των άλλων παραγόντων του

αγώνα.

Στο μεταξύ έξω από το γήπεδο και σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων περιμετρικά, υπάρχουν θραύσματα από πέτρες και πλακάκια που πέταξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ όταν απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις χωρίς όμως να φαίνονται ζημίες στα παρκαρισμένα εκεί αυτοκίνητα.

Δείτε επίσης: Για προσχεδιασμένη ενέργεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού, κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ

Το χρονικό της έντασης

Η ένταση προκλήθηκε όταν λίγο μετά τι 19.30 το απόγευμα της Κυριακής, όπου είχε οριστεί η ημερομηνία έναρξης του αγώνα, ένα αντικείμενο χτύπησε τον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να χρειαστεί ατρική βοήθεια.

Επρόκειτο για ένα ρολό χαρτί που τον χτύπησε στο πρόσωπο και λίγο πιο κάτω από το μάτι.

Στη συνέχεια και μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Ολυμπιακός αποχώρησε για τα αποδυτήρια.

Ο ισπανός τεχνικός εξετάστηκε από τον γιατρό του αγώνα και αργότερα ο Ολυμπιακός ζήτησε να πάει στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.

Αναλυτικότερα, περίπου 50 λεπτά μετά μετά το σκηνικό έντασης ο ισπανός τεχνικός διακομίσθηκε στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που προκάλεσε κάτω από το αριστερό του μάτι το αντικείμενο που δέχθηκε.

O Ισπανός Θα μείνει όλο το βράδυ εκεί και εφόσον όλα πάνε καλά θα μπορέσει να βγει την Δευτέρα (26/2). Ο Γκαρθία πήγε όμως και σε Δημόσιο νοσοκομείο, στο «Γεώργιος Παπανικολάου» της Θεσσαλονίκης για εξετάσεις καθώς αυτό προέβλεπε ο κανονισμός.

Keywords
Τυχαία Θέματα