Ενοχλημένη η Χριστοπούλου: Είμαι η μάνατζέρ της και όχι οι μανατζαρέοι που λέει ο κύριος Γκουντάρας (video)

Η Έλενα Χριστοπούλου ενοχλημένη από σχόλιο του Γρηγόρη Γκουντάρα απάντησε on camera ενώ αναφέρθηκε και στη φίλη της, Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Πάντα είναι καλή η Ηλιάνα, είναι επαγγελματίας σε ότι κάνει. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν είσαι επαγγελματίας μαθαίνεις και εάν το θέλεις πολύ. Γιατί είναι και δημοσιογράφος, είναι μοντέλο, ξέρει από κάμερες, ξέρει να στηθεί, ξέρει να μιλήσει, ξέρει ελληνικά. Στο Pop Up υπάρχουν πράγματα που μου αρέσουν και

κάποια πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όπως σε όλες τις εκπομπές».

Και πρόσθεσε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε»: «Φυσικά θα πω τη γνώμη μου, όχι σαν φίλη γιατί δεν είναι φίλη μου η Ηλιάνα. Έχει περάσει σε ένα επίπεδο οικογένειας. Αλλά το σημαντικότερο είναι πως είμαι η μάνατζερ της και όχι… οι μανατζαρέοι που λέει ο κύριος Γκουντάρας. Απλά λέω το σωστό ποιο είναι. Οι δημοσιογράφοι πρέπει να δημοσιογραφούν, τα μοντέλα να περπατάνε στις πασαρέλες και να φωτογραφίζονται, οι παρουσιάστριες να κάνουν τη δουλειά τους, οι φωτογράφοι να φωτογραφίζουν. Έχουμε μπερδευτεί λίγο και κρίνουμε όλοι τα πάντα! Δεν γίνεται να κρίνουμε όλοι τα πάντα».

Keywords
Τυχαία Θέματα