Ένας ταξιτζής βάζει το σύστημα στη θέση του (video)

Τέσσερα λεπτά ήταν αρκετά για έναν ταξιτζή στο Άργος προκειμένου να βάλει στη θέση του όλο το πολιτικό σύστημα. Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού στο νέο φορέα της Κεντροαριστεράς ο ταξιτζής τα έβαλε με όλους όσοι έφεραν τη χώρα στην οικονομική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα. Μοναδική λύση; Οι νέοι, όπως είπε.

«Ζητούν την ψήφο μας αυτοί που μας κυβερνούσαν 30 χρόνια. Γιατί; Για να μας σώσουν; Γιατί δεν μας έσωναν τόσο καιρό; Αυτοί μας έμαθαν τη φοροδιαφυγή και το ρουσφέτι. Αυτοί μας έμαθαν στην

υπερκατανάλωση και τώρα θέλουν να μας κυβερνήσουν», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πήραν δάνεια τα οποία ποιος θα τα πληρώσει; Είναι υπεύθυνοι αποκλειστικά για τα όσα έχουν συμβεί στην οικονομία της χώρας. Έχει καταστραφεί η κοινωνία. Η μισή κοινωνία είναι με ψυχοφάρμακα. Ο κόσμος παίρνει ταξί για να πηγαίνει στους ψυχολόγους. Δεν έχουν να πληρώσουν τη ΔΕΗ και τον ΟΤΕ. Αυτοί μας κατέστρεψαν τα όνειρα. Μόνο η νέα γενιά μπορεί να αλλάξει την κατάσταση με την προϋπόθεση ότι θα φύγουν όλοι αυτοί».

Keywords
Τυχαία Θέματα