Ένας διαφορετικός ιεράρχης: Ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας κόντρα σε ρατσιστές ιερείς (video)

Ιεράρχες που «βομβαρδίζουν» καθημερινά το «ποίμνιό» τους με απανωτά ρατσιστικά παραληρήματα, ιεράρχες που «κλείνουν το μάτι» σε ακροδεξιά μορφώματα δηλώνοντας ευθαρσώς πως προτιμούν να τους αποκαλούν φασίστες, ιεράρχες που αντί να υπηρετήσουν τον ρόλο τους ως κήρυκες αγάπης σπέρνουν συνεχώς τον διχασμό και το μίσος. Δυστυχώς, αυτοί είναι ορισμένοι εκ των ιερωμένων που δυστυχώς μονοπωλούν τα φώτα της δημοσιότητας με συνεχείς προκλήσεις που έρχονται σε αντίφαση με τον ιερό σκοπό τον οποίο υποτίθεται ότι υπηρετούν.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι «άλλοι» ιεράρχες, που δεν κραυγάζουν όπως οι

προαναφερόμενοι, αλλά δίνουν το πραγματικό στίγμα που θα έπρεπε να είχε η Εκκλησία, στον πυρήνα του οποίου θεμελιώδη θέση έχει η Αλληλεγγύη και η Αγάπη.

Ο λόγος για τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρο, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «ΚΡΗΤΗ TV» διαχώρισε τη θέση του από όλους εκείνους τους ιεράρχες που αντί να κηρύττουν την αγάπη, έγιναν ντελάληδες του μίσους.

«Λυπάμαι ειλικρινά που υπάρχουν ιεράρχες που φέρουν το ράσο, γιατί δεν βγήκαν ποτέ έξω από το περιβάλλον που ζουν. Γιατί ζουν εκ του ασφαλούς. Διότι δεν έζησαν τις δυσκολίες της πείνας, το να μείνουν το βράδυ σε μία καλύβα και να μην ξέρουν το αύριο που θα τους πάει», τόνισε μεταξύ άλλων ο Πατριάρχης Αλεξανδρείας.

Τα σχετικά βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα