Ενα από τα διασημότερα μαγικά του αναγκάστηκε να αποκαλύψει ο Ντέιβιντ Κόπερφιλντ (video)

Ο διάσημος μάγος Ντέιβιντ Κόπερφιλντ αναγκάστηκε να αποκαλύψει στο δικαστήριο ένα από τα διασημότερα μυστικά του μετά από αγωγή που δέχτηκε από Βρετανό λόγω τραυματισμού.

Οπως υποστηρίζει ο Γκάβιν Κοξ η συμμετοχή του στα μαγικά του Κόπερφιλντ είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και του κόστισε μια περιουσία.

O δικηγόρος του 58χρονου Κοξ, Μπένεντικτ Μορέλι,

που έχει καταθέσει την αγωγή ισχυρίζεται ότι οι χρόνιοι τραυματισμοί του έχουν στοιχίσει 400.000 δολάρια σε ιατρικά έξοδα.

Οπως είπε ο πελάτης του «σε καμία περίπτωση δεν γνώριζε τι θα κάνουν πριν ξεκινήσει η συμμετοχή του σε αυτή την ψευδαίσθηση» προσθέτοντας πως τον ανάγκασαν να περάσει από ένα σημείο όπου έκαναν εργασίες.

To συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη το 2013 σε σόου του παγκοσμίου φήμης μάγου στο Λας Βέγκας. Όταν τον κάλεσε στη σκηνή ο Κόπερφιλντ, για το κόλπο της εξαφάνισης, αυτός κατενθουσιάστηκε.

Στη συνέχεια όμως, οι βοηθοί του Κόπερφιλντ πέρασαν τον Κοξ και άλλους από το κοινό, που πήραν μέρος στο τρικ, μέσα από ένα σκοτεινό μυστικό διάδρομο, μέρος του κόλπου, όπου ο Κοξ σκόνταψε και έπεσε χτυπώντας το κεφάλι του στο πάτωμα.

Ο φίλος του γνωστού μάγου και εκτελεστικός παραγωγός Κρις Κένερ αναγκάστηκε να αποκαλύψει στους δικαστές το μυστήριο πίσω από την οφθαλμαπάτη του Κόπερφιλντ που έκανε να φαίνεται ότι εξαφανίστηκαν ταυτόχρονα περίπου 10 μέλη από το κοινό της παράστασης. Ο ίδιος αποκάλυψε επίσης πως εργαζόμενοι του σόου οδηγούν γρήγορα τους θεατές σε συγκεκριμένους χώρους, πίσω από κουρτίνες, μέσα σε σκοτεινά δρομάκια και στο τέλος μέσα από μια κουζίνα, έτσι ώστε να φτάνουν γρήγορα στο πίσω μέρος του χώρου και να εμφανιστούν και πάλι.

Η δίκη δεν έχει ολοκληρωθεί, ενώ ο 58χρονος και η σύζυγός του απαιτούν από τον μάγο αποζημίωση -άγνωστο πόσο- για αμέλεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα