Εν ενεργεία εισαγγελέας αποκαλεί «κομμούνια» και «μειοδότες» Τσίπρα και Παυλόπουλο

Ο Σταύρος Κοντονής παρήγγειλε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, τη διενέργεια πειθαρχικής έρευνας σε βάρος του αντεισαγγελέα Εφετών, Ανδρέα Καραφλό, ο οποίος φέρεται να είχε αναρτήσει φωτογραφίες με προσβλητικά σχόλια σε βάρος του Προκοπή Παυλόπουλου και του Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συμφωνία ΕλλάδαςπΓΔΜ για την ονομασία της γειτονικής χώρας.

Συγκεκριμένα, ο εν ενεργεία αντεισαγγελέας Εφετών φέρεται να έκανε λόγο σε αναρτήσεις του για “κομμούνια” από τα οποία “καταστράφηκε η χώρα” και πρέπει “να φύγουν”, ζητάει την παραίτηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και την παραίτηση του Πρωθυπουργού, τον οποίο αποκαλεί “εθνικό μειοδότη”.

Έρευνα σε δύο επίπεδα

Άμεση ήταν η παρέμβαση και της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου, η οποία διέταξε έρευνα σε δύο επίπεδα, σε πειθαρχικό και ποινικό.

Για την ποινική έρευνα διαβίβασε το σχετικό έγγραφο στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλία Ζαγοραίο, ενώ για την πειθαρχική έρευνα ανέθεσε τη διενέργειά της σε αντεισαγγγελέα του Αρείου Πάγου.

Πηγή: Documento

Keywords
Τυχαία Θέματα