Εμφανώς πιο χαλαρό το dress code της Μισέλ στην Ιταλία (εικόνες)

Η Μισέλ Ομπάμα ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας, χωρίς το στυλ της να είναι ποτέ επιτηδευμένο και καθόλου υπερβολικό απολαμβάνει τις διακοπές με τον σύζυγό της, πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, στην Ιταλία.

Μπορεί η Μισέλ να μας έχει συνηθίσει με συχνές αλλαγές στα μαλλιά και λαμπερές τουαλέτες αλλά αυτή τη φορά μας εξέπληξε.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ

στους δρόμους του Μονταλτσίνο στην Ιταλία, όπου απολαμβάνει τις βόλτες της, με ένα άκρως καλοκαιρινό ύφος.

Αρχικά, επέλεξε μια από τις κορυφαίες και πιο θηλυκές προτάσεις της μόδας και συγκεκριμένα ένα one-shoulder, oversized τοπ σε girly ροζ απόχρωση, το οποίο είχε επάνω του λευκές λεπτομέρειες και το συνδύασε έξυπνα με λευκό cropped τζιν με σκισίματα, λευκό τσαντάκι και λευκά, φλατ σανδάλια.

Για την ενημέρωση, το μπλουζάκι της έχει την υπογραφή του brand Teija και η αξία του ανέρχεται στα $397.

Σε μια άλλη εμφάνιση στην Τοσκάνη, η Μισέλ επέλεξε ένα λευκό μπλουζάκι – αυτή τη φορά και με τους δύο ώμους έξω – και απόλαυσε τη χαλαρή βόλτα της αμέσως μετά την επίσκεψη με τον σύζυγό της στο Duomo di Siena. Το σύνολό της συνόδευσε με χρυσά κοσμήματα και μεγάλα γυαλιά ηλίου.

Πλήθος κόσμου, μόλις είδε το πρώην προεδρικό ζευγάρι, άρχισε να φωνάζει: «Ο Πρόεδρος Ομπάμα!».

Το ζευγάρι έφτασε στην Ιταλία την Παρασκευή με ιδιωτικό αεροπλάνο συνοδευόμενο από έξι μαχητικά αεροσκάφη και με 13 αυτοκίνητα.

Keywords
Τυχαία Θέματα