Εμείς τον λατρέψαμε, αλλά ο Άλαν Ρίκμαν ήταν μάλλον… ξενερωμένος με τον ρόλο του Σνέιπ

Ένα κάποιο ξενέρωμα έχει προκαλέσει στους απανταχού φανς του Χάρι Πότερ η είδηση ότι ο κακός που αγαπούσαμε να μισούμε, και που τελικά δεν ήταν κακός, δεν ήταν τελικά και πολύ ευχαριστημένος από τη συμμετοχή του στις ταινίες.

Απ’ ό,τι φαίνεται ο Άλαν Ρίκμαν, στον κόσμο του Χάρι Πότερ Σέβερους Σνέιπ, δεν ένιωθε ό,τι οι υπόλοιποι σχετικά με τη συμμετοχή του στις ταινίες, κάτι που αποκαλύπτεται

από αλληλογραφία του ηθοποιού που έρχεται στην επιφάνεια.

Το σαββατοκύριακό που πέρασε η αλληλογραφία του εκλιπόντος το 2016, Ρίκμαν βγήκε στο σφυρί προς πώληση κατά την Έκθεση Σπάνιων Βιβλίων του Συνδέσμου Παλαιοβιβλιοπωλών του Λονδίνου.

Ένα γράμμα από τον παραγωγό, Ντέιβιντ Χέιμαν λοιπόν γράφει: Σε ευχαριστώ που έκανες το Χάρι Πότερ (σ.σ. Η Κάμαρα με τα μυστικά) επιτυχία. Ξέρω πως κατά καιρούς είσαι απογοητευμένος, αλλά σε παρακαλώ θέλω να ξέρεις ότι είσαι αναπόσπαστο κομμάτι των ταινιών. Και είσαι υπέροχος.

Σε ένα άλλο γράμμα αποκαλύπτεται η ένταση που είχε ο άγγλος ηθοποιός με τον σκηνοθέτη της έκτης ταινίας (Ο Χάρι Πότερ και ο Ημίαιμος Πρίγκιπας) Ντέιβιντ Γέιτς, ενώ σε ένα άλλο η συγγραφέας των βιβλίων, Τζ. Κ. Ρόουλινγκ του γράφει «σε ευχαριστώ που απόδωσες δικαιοσύνη στον πιο περίπλοκο ήρωά μου».

Η δημοπρασία της αλληλογραφίας του Σνέιπ ξεπέρασε τις 950.000 λίρες.

Keywords
Τυχαία Θέματα