Έμεινε… ζωντανός με Μαξίμοβιτς ο Πανιώνιος, 1-0 την ΑΕΛ

Την πρώτη εφετινή νίκη του στη Super League 1 σημείωσε την Κυριακή (15/09) ο Πανιώνιος, ο οποίος για την 3η αγωνιστική πέτυχε σημαντική επιτυχία στη Νέα Σμύρνη 1-0 την ΑΕΛ και έτσι πήρε βαθιά βαθμολογική «ανάσα. Οι «κυανέρυθροι» επικράτησαν με τέρμα του Νόβιτσα Μαξίμοβιτς

στο 56’ με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι και μετά από όμορφο 1-2 με τον Καμαρά.

Στην αναμέτρηση, στην οποία κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για την επέτειο της Μικρασιατικής καταστροφής, ο Πανιώνιος με τον Νίκκι Παπαβασιλειου να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του (ο πρώτος Κύπριος προπονητής που ανέλαβε ομάδα της super league) κατάφερε να αφήσει πίσω το -6 στη βαθμολογία με το οποίο ξεκίνησε τη σεζόν και τις δύο ήττες στο ξεκίνημα.

Η ομάδα της Λάρισας που ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο κι έχασε ευκαιρίες στο 5’ με τον Ουάρντα (σουτ δίπλα από το δοκάρι) και στο 29’ με τον Φατιόν (δυνατό σουτ πάνω στον Κότνικ), έπαιζε από το 79’ με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Ζίφκοβτς με 2η κίτρινη κάρτα. Παράλληλα παρέμεινε χωρίς νίκη στη διοργάνωση και με μόλις ένα βαθμό στη συλλογή της.

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας).

Κίτρινες κάρτες: Αραμπούλι, Μαξίμοβιτς, Ρέντζας, Σαραμαντάς/ Καρανίκας, Ντάουντα, Κάτσε, Μιχαήλ.

Κόκκινες κάρτες: (79’) Ζίφκοβιτς (2 κίτρινες)

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σαραμαντάς, Σταυρόπουλος, Άρτσε (82’ Οικονομίδης), Μαξίμοβιτς (90+3’ Παπαγεωργίου), Κόρμπος, Αραμπούλι, Τσιλούλης, Καμαρά (76’ Παπανικολάου).

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μόρας (69’ Νούνιτς), Μπράλιτς, Ζίβκοβιτς, Μιχαήλ, Κάτσε, Καρανίκας, Φατιόν (69’ Μιλοσάβλιεβιτς), Μπούστος (75’ Φιλίποβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Φωτογραφίες: intime.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα