Ελληνική… παροικία στην Αλ Ιτιχάντ, συμπαίκτες Πρίγιοβιτς, Γκάρι Ροντρίγκες και Ντα Κόστα

Ο Σλάβεν Μπίλιτς έβαλε… ελληνικό χρώμα στην Αλ Ιτιχάντ, καθώς εκτός από τον τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας παρουσίασε και τους Μετά τους Γκάρι Ροντρίγκες και Μανουέλ Ντα Κόστα. Οι τρεις τους προπονούνται, πλέον, μαζί, ενώ ο σέρβος άσος είναι κανονικά στην αποστολή της νέας του ομάδας για το ματς κόντρα στην Αλ-Γουάσμ στο πλαίσιο της διοργάνωσης του «King’s Cup» και αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του. Η Αλ Ιτιχάντ, μάλιστα, δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο είναι και ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ,

που φαίνεται ιδιαίτερα χαλαρός. Στο προπονητικό κέντρο βρέθηκε και ο πρόεδρος της ομάδας για να «καλωσορίσει» τα νέα μέλη.

@7GRodrigues :انضممت لأحد أكبر الأندية وحضرت لتقديم عمل جاد وكبير #شتويه_العميد pic.twitter.com/FAaWV8LIZ2

— نادي الاتحاد السعودي (@ittihad) 13 Ιανουαρίου 2019


Οι τρεις παραπάνω έχουν, λοιπόν, πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, οι δυο με τον ΠΑΟΚ και ο ένας με τον Ολυμπιακό. Έτσι, οι τρεις τους ντύθηκαν στα κιτρινόμαυρα τον φετινό Ιανουάριο σε μία προσπάθεια της Ιτιχάντ να ενισχύσει την ομάδα που βρίσκεται στην προτελευταία θέση του πρωταθλήματος.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς δεν είχε προλάβει τον Ροντρίγκες στον ΠΑΟΚ μόλις για μερικές ημέρες. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά ανακοίνωσε την μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στις 16 Ιανουαρίου του 2016, δηλαδή λίγες μέρες μετά την επισημοποίηση της μετακίνησης του ολλανδού εξτρέμ στη Γαλατασαράι.

Keywords
Τυχαία Θέματα