Έλληνας ηθοποιός: Τον επικήδειό μου τον έχω ηχογραφήσει. Έχω πει ένα πολύ ωραίο αντίο στους φίλους μου (video)

Ο γνωστός ηθοποιός μας άφησε άφωνους με τις δηλώσεις του. Όχι μόνο δεν φοβάται τις κηδείες και τον θάνατο αλλά έχει ήδη ετοιμάσει τον επικήδειό του αν και αρκετά νέος ηλικιακά και μάλιστα τον ηχογράφησε όπως είπε.

«Η κηδεία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, όπως είναι και η γέννηση. Εγώ το έχω πάρει πολύ φιλοσοφικά. Οι άνθρωποι πρέπει να αποχαιρετούν τους φίλους τους, όταν φεύγουν. Πόσο μάλλον εγώ, που εκπροσωπώ και έναν οργανισμό και πάω όχι μόνο ως φίλος, πάω και ως πρόεδρος του ΣΕΗ

και βγάζω και τους επικήδειους.

Η κηδεία είναι κάτι πολύ φυσιολογικό, όπως είναι και η γέννηση. Εγώ το έχω πάρει πολύ φιλοσοφικά. Οι άνθρωποι πρέπει να αποχαιρετούν τους φίλους τους, όταν φεύγουν. Πόσο μάλλον εγώ, που εκπροσωπώ και έναν οργανισμό και πάω όχι μόνο ως φίλος, πάω και ως πρόεδρος του ΣΕΗ και βγάζω και τους επικήδειους. Εγώ προέρχομαι από μια οικογένεια που γεννήθηκα μέσα σε ένα γραφείο κηδειών, σχεδόν. Η προγιαγιά μου είχε ένα γραφείο κηδειών. Περνάγανε μπροστά μου τα φέρετρα διαρκώς. Εξοικειώθηκα με την ιδέα αυτή, δεν μου φαίνεται παράξενο. Δεν με τρόμαζε, γιατί εξοικειώθηκα τόσο πολύ, που εγώ έπαιζα κρυφτό μέσα στα φέρετρα», δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται».

Ενώ αποκάλυψε ότι έχει έτοιμο τον επικήδειό του. «Έχω πει ένα πολύ ωραίο αντίο στους φίλους μου και σε αυτούς που αγαπάω, αν βεβαίως είναι τυχεροί και ζουν μετά από μένα. Λέω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μου χάρισαν πολύ ωραίες και πολύ πικρές στιγμές στη ζωή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα