Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα πιστέψε με ποιον παρουσιαστή συζητούσε να κάνουν βραδινή εκπομπή. Γιατί τελικά δεν έγινε;

Με ποιον παρουσιαστή θα συνεργαζόταν η Ελεονώρα Μελέτη αλλά τελικά δεν έγινε λόγω της εγκυμοσύνης της;

Σίγουρα δεν περιμένατε ποτέ να τη δείτε να κάνει εκπομπή με τον συγκεκριμένο παρουσιαστή καθώς δεν ξέρουμε αν θα μπορούσε να γίνει αυτή η συνεργασία αφού είναι έντονες προσωπικότητες και οι δύο. Επρόκειτο να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα όπως δήλωσε σε συνέντευξή

της στο περιοδικό «TV έθνος».

Ο ανταγωνισμός πώς σου φαίνεται;

Ο Γρηγόρης μου αρέσει πολύ. Και το ξέρει και ο ίδιος, του το έχω πει. Έχουμε μιλήσει πολλές φορές με μηνύματα. Ο Γρηγόρης μου αρέσει ως παρουσιαστής και θα τον παρακολουθήσω σε ότι κι αν κάνει. Το Βινύλιο δεν το έχω δει. Τις Τρίτες λόγω του φόρτου εργασίας αλλά και της μικρής κοιμάμαι στις 22:00 το αργότερο. Ποιος όμως δεν έχει δει το Ράδιο Αρβύλα; Μου αρέσει που έχω αυτούς τους ανταγωνιστές. Τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τον Αντώνη Κανάκη.

Ισχύει ότι σου είχε προταθεί late night με τον Γιώργο Λιάγκα στον ΑΝΤ1;

Ισχύει ότι είχαμε μιλήσει με τον Γιώργο με σκοπό να το συζητήσουμε, αλλά δεν το προχωρήσαμε ποτέ. Έμεινα έγκυος και δεν προχώρησε η συζήτηση.

Στα δελτία ειδήσεων θα επέστρεφες;

Τα δελτία ειδήσεων είναι το μεγάλο μου μεράκι. Και μεγάλο κεφάλαιο στην επαγγελματική μου ζωή, καθώς από εκεί ξεκίνησα. Αποσπάστηκα την περίοδο του «Καφέ» από εκεί. Με τράβηξαν. Τότε δεν ήθελα να φύγω. Πάντα παρακολουθώ δελτία. Στην παρούσα φάση δεν το σκέφτομαι, αλλά ποτέ δεν λέω ποτέ. Και φυσικά νιώθω γεμάτη με τα Μεσάνυχτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα