Ελεύθερη η 32χρονη που κατηγορείται πως έριξε τον άνδρα της από το μπαλκόνι – Τι απαντά η ίδια

Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 32χρονη που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφο της από το μπαλκόνι«Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή» απαντά η ίδια«Σε κατάσταση αμόκ ο 39χρονος» τονίζει ο δικηγόρος της

Ελεύθερη αφέθηκε με περιοριστικούς όρους τελικά η 32χρονη γυναίκα που κατηγορείται ότι έριξε τον σύντροφο της, ετών 39 από το μπαλκόνι.

Η νεαρή γυναίκα αρνείται την κατηγορία και ισχυρίζεται ότι ο σύντροφός της έπεσε μόνος του από το μπαλκόνι. Ο 39χρονος νοσηλεύεται στην

μονάδα εντατικής θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Από ότι φαίνεται όμως ο ανακριτής δεν πείστηκε και επέβαλε στη νεαρή γυναίκα την κατηγορίας της απόπειρας ανθρωποκτονίας. Οι όροι περιλαμβάνουν την απαγόρευση της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της μία φορά τον μήνα.

Το χρονικό

Η ίδια η 35χρονη δηλώνει αθώα. Μπροστά στις κάμερες τόνισε πως για τον σύντροφο της ελπίζει «Ελπίζω να γίνει καλά. Φοβήθηκα μετά από καυγά που είχαμε και τον κλείδωσα έξω, στο μπαλκόνι. Κάλεσα τρεις φορές την αστυνομία για να με βοηθήσει. Ελπίζω να γίνει καλά και να πει την αλήθεια, ότι δεν τον έσπρωξα εγώ. Εννοείται πως θα τον επισκεφθώ στο νοσοκομείο, αν με αφήσει η οικογένειά του, γιατί αυτοί πιστεύουν πως εγώ τον έριξα…» είπε χαρακτηριστικά.

Για το ίδιο το περιστατικό η 32χρονη με καταγωγή από το Λίβανο, δήλωσε πως «είχε γίνει πολύ επιθετικός και με χτυπούσε. Αν είχε υπάρξει εγκληματική ενέργεια από μένα, θα είχε σοβαρότερες κακώσεις και δεν θα ήταν στη ζωή. Είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες μπύρας. Στο σπίτι βρέθηκε και ένα κουτί με ναρκωτικά χάπια και τρεις φιάλες κρασιού».

Σύμφωνα με το συνήγορό της, Βασίλη Νουλέζα, ο 39χρονος ήταν σε κατάσταση παροξυσμού. Όπως δήλωσε, «φώναζε και απειλούσε σε κατάσταση αμόκ, είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Μέχρι τη δίκη θα αποδειχθεί πως η εντολέας μου δεν έσπρωξε ποτέ τον άνδρα».

(Με πληροφοροίες από News247.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα