Έλαμψε στα λευκά η χαμογελαστή Μπέτυ Μπαζιάνα (εικόνες)

Επίσημο δείπνο προς τιμήν του Προέδρου της Δημοκρατίας της Ινδίας,Ραμ Ναθ Κοβίντ, παρατέθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο όπου έλαμψε η σύντροφος του πρωθυπουργού, Μπέτυ Μπαζιάνα.

Από την πλευρά του, ο Αλέξης Τσίπρας, εμφανίστηκε άνετος και ευδιάθετος, καλωσορίζοντας τον Ραμ Ναθ Κοβίντ στην Ελλάδα «σε μια πολύ κρίσιμη

και ενδιαφέρουσα στιγμή». «Τη στιγμή που βγαίνουμε από μια πολύχρονη οικονομική κρίση, έχοντας καταφέρει να σταθούμε στα πόδια μας, αλλά και τη στιγμή που επιδεικνύουμε έναν ιδιαίτερο ρόλο στη γεωπολιτική σκηνή, λύνουμε χρόνια προβλήματα στη γειτονιά μας», πρόσθεσε.

«Η Ινδία και η Ελλάδα είναι δυο αρχαίοι πολιτισμοί. Οι δεσμοί μας πηγαίνουν πίσω στις ημέρες του βασιλιά Αλέξανδρου και του βασιλιά Πώρου», είπε από την πλευρά του ο ινδός Πρόεδρος υπογραμμίζοντας πως η επιλογή να επισκεφθεί πρώτα την Ελλάδα κατά την επίσκεψή του στην Ευρώπη, αντανακλά την μακροχρόνια φιλία των δύο χωρών.

Έλαμψε η Μπαζιάνα

Δίχως αμφιβολία το πρόσωπο που έκλεψε την παράσταση στη δεξίωση της Δευτέρας στο προεδρικό Μέγαρο, ήταν η Μπέτυ Μπαζιάνα. Φορώντας ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, συνόδευσε τον πρωθυπουργό, στο δείπνο προς τιμήν του ινδού προέδρου.

Η κ. Μπαζιάνα υποδέχτηκε με θέρμη την πρώτη κυρία της Ινδίας, χαμογέλασε πλατιά και τράβηξε τον φωτογραφικό φακό επάνω της.

Keywords
Τυχαία Θέματα