Ελάχιστες οι διαφορές με τους Θεσμούς στις διαπραγματεύσεις, τονίζει ο Τζανακόπουλος

Εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα προκύψουν νέα προβλήματα με τους ΘεσμούςΗ προσπάθεια της ελληνικής πλευράς είναι στις 22 Μαΐου να υπάρξει μια συνολική συμφωνία

«Yπάρχουν οι προϋποθέσεις για επίλυση των όποιων ελάχιστων διαφορών παραμένουν με τους Θεσμούς, μέσα στις επόμενες μέρες», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον Real FM.

Συγκεκριμένα,

απαντώντας σε ερώτηση για τις νέες απαιτήσεις των Θεσμών, εξέφρασε την εκτίμηση ότι δεν θα προκύψουν νέα προβλήματα.

Ανέφερε ακόμη πώς οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται, χωρίς να μπει όμως σε περαιτέρω τεχνικές λεπτομέρειες.

Σημείωσε ακόμη πως η προσπάθεια της ελληνικής πλευράς είναι στις 22 Μαΐου να υπάρξει μια συνολική συμφωνία ώστε να μπορέσει στη χώρα να εμπεδωθεί η σταθερότητα και να μπούμε στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Κληθείς να σχολιάσει τις αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, τις χαρακτήρισε αναμενόμενες, ενώ αναφερόμενος ειδικότερα στη Ν.Δ., είπε πως «όταν κάποιος δεν έχει έναν σαφή αντιπολιτευτικό λόγο, το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να συκοφαντεί και να καθυβρίζει».

«Διαψεύστηκε η καταστροφολογική προφητεία της Νέας Δημοκρατίας ότι η αξιολόγηση δεν θα κλείσει και η οικονομία θα καταρρεύσει», συμπλήρωσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα