Εκτός ορίων ο Κασαπίδης της ΝΔ: Κατήγγειλε εσχάτη προδοσία – Παραπέμπεται στη επιτροπή δεοντολογίας

Στην επιτροπή δεοντολογίας για τον ακραίο εθνικιστικό λόγο του θα παραπεμφθεί ο βουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κασαπίδης ο οποίος ισχυρίστηκε ότι με την συμφωνία για τη λύση του ονοματολογικού ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Εξωτερικών διαπράττουν «εσχάτη προδοσία» και απείλησε όσους βουλευτές την ψηφίσουν.

«Ο,τι διεκδικούσαν οι Σλάβοι γείτονές μας εδώ και δεκαετίες με κάθε αθέμιτο και σκοτεινό τρόπο, τους το χαρίζετε με αυτήν τη συμφωνία, κύριε Τσίπρα

και κύριε Κοτζιά. Είναι εσχάτη προδοσία» είπε ο κ. Κασαπίδης.

Παράλληλα, ο βουλευτής της ΝΔ, αποκάλεσε «προδότες» και «μειοδότες» τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. «Είναι βέβαιον ότι μια μελλοντική δημοκρατική κυβέρνηση θα αναζητήσει τις ευθύνες σας αυτές».

Έντονη ήταν η αντίδραση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Φίλη και Νίκου Ξυδάκη οι οποίοι καταδίκασαν την ακροδεξιά και την επικίνδυνα διχαστική αυτή φρασεολογία του βουλευτή καλώντας τον να ανακαλέσει. «Ο κ. Κασαπίδης είπε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι προδότες, είναι μειοδότες και διαπράττουν το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας. Οι εκφράσεις αυτές δεν μπορεί να ακούγονται έτσι αδιαμαρτύρητα τον καλώ να πάρει πίσω τα όσα είπε. Αλλιώς η διαδικασία της συνεδρίασης φοβούμαι ότι είναι δύσκολο να συνεχιστεί», είπε ο κ. Φίλης.

Keywords
Τυχαία Θέματα