Έκθετος ο Πέτσας και η κυβέρνηση για τα χρήματα της καμπάνιας που δόθηκαν σε «ανύπαρκτα» ΜΜΕ

Την ώρα που η κυβέρνηση και ο Στέλιος Πέτσας αρνούνται να δώσουν στοιχεία για τα ποσά που δόθηκαν στα ΜΜΕ και μοιράστηκαν το ποσό των 20 εκατ. ευρώ της καμπάνιας «Μένουμε Σπίτι», όλο και πληθαίνουν οι αποκαλύψεις γύρω απ’ αυτά.

Στη λίστα των 1.232 Μέσων που έδωσε στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και φυσικά «έθαψαν» τα συστημικά Μέσα για ευνόητους λόγους, φαίνεται εκ πρώτης όψης και σύμφωνα με τα όσα γράφονται στα social media να υπάρχουν

μεταξύ αυτών sites για τα οποία δεν τηρούν καμία απολύτως προϋπόθεση και που αποκλείεται να αξιολογήθηκαν «με κριτήριο την αμεροληψία και την αντικειμενικότητα» τους.

Κρατικό χρήμα φαίνεται να μοιράστηκε:

σε ανενεργό blog που χθες το πρωί είχε 2 αναρτήσεις, αλλά την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές 57.σε site που είναι ανενεργό και που το domain του είναι προς πώληση.σε ανενεργό site, του οποίου η τελευταία ανάρτηση έγινε στις 4/12/2019, πολύ πριν δηλαδή το πρώτο κρούσμα στη χώρα μας.σε κλαδικό έντυπο που έβγαλε τεύχος μετά την καραντίνα.σε ομογενειακό site της Αμερικής.

Αν ισχύουν όλα τα παραπάνω θα πρέπει σίγουρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να ζητήσει την παραίτηση των συνεργατών του που επέλεξαν τα συγκεκριμένα ΜΜΕ και να δοθεί άμεσα στη δημοσιότητα η λίστα με τα χρήματα που μοιράστηκαν σε όλα τα ΜΜΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα