Τραγωδία στο Μοσχάτο – Μία 14χρονη κοπέλα αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες του ΗΣΑΠ

Μία νεαρή γυναίκα έπεσε στις ράγες ενός διερχόμενου τρένου στον σταθμό ΗΣΑΠ στο ΜοσχάτοΆμεση αντίδραση των αρχών και της πυροσβεστικήςΜάρτυρες αναφέρουν πως κανείς δεν πρόλαβε να τη σώσειΘύμα ασέλγειας φέρεται να έπεσε η 14χρονη

Συναγερμός σήμανε στους αρμόδιους το μεσημέρι της Πέμπτης 23 Μαΐου όταν μία νεαρή γυναίκα έπεσε στις ράγες και παρασύρθηκε από διερχόμενο τρένο στον σταθμό του ΗΣΑΠ,

στο Μοσχάτο.

Όπως αναφέρουν και μάρτυρες, κανείς δεν πρόλαβε να κάνει το παραμικρό για να σώσει την κοπέλα.

Σημειώνεται ότι τα δρομολόγια του Ηλεκτρικού πλέον διεξάγονται κανονικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, πρόκειται για ένα κορίτσι 14 ετών.

Σε εξέλιξη είναι η επιχείρηση απεγκλωβισμού της σορού της κοπέλας, ενώ στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με οχήματα.

Θύμα ασέλγειας φέρεται να έπεσε η 14χρονη

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εκτυλίχθηκαν στο Μοσχάτο, όταν έφτασαν στον σταθμό οι γονείς της 14χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις έφτασαν στο σημείο και διαπίστωσαν τι είχε γίνει με την κόρη τους λιποθύμησαν, με αποτέλεσμα να τους παραλάβει το ΕΚΑΒ και να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι την είδαν να ασχολείται με το κινητό της. Κατά τις ίδιες μαρτυρίες, λίγη ώρα μετά την τραγωδία ένας νεαρός έφτασε στο σταθμό και ζητούσε εναγωνίως να τον αφήσουν να περάσει: «Μου είπε ότι “βουτάει”», επαναλάμβανε σε άθλια ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 14χρονη φέρεται σε προγενέστερο χρόνο να έχει καταγγείλει στις αρχές τον νεαρό με τον οποίο είχε σχέση, για ασέλγεια σε βάρος της και οι αστυνομικοί εξετάζουν τυχόν συσχετισμούς μεταξύ των δύο γεγονότων.

(notia.gr – my-mosxato.blogspot.com)

Keywords
Τυχαία Θέματα