Έκτακτα δρομολόγια από τις «Μινωικές Γραμμές»

Την τροποποίηση του προγράμματος τους, με την προσθήκη έκτακτων ημερήσιων δρομολογίων, για την Τρίτη 10 Μαΐου, ημέρα κατά την οποία λήγει η 4ήμερα απεργία της ΠΝΟ, ανακοίνωσαν οι «Μινωικές Γραμμές».

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια της εταιρείας στις γραμμές Ηράκλειο–Πειραιάς και Πάτρα–Ηγουμενίτσα–Αγκώνα τροποποιούνται ως ακολούθως:

Γραμμή Κρήτης

ΕΚΤΑΚΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΡΙΤΗ

10 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΙΣ 11:00 ΤΟ ΠΡΩΙ

ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΠΕΙΡΑΙΑΣ, H/S/F KNOSSOS PALACE

Αναχώρηση από Ηράκλειο, στις 11:00 το πρωί

ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ, H/S/F FESTOS PALACE

Αναχώρηση από Πειραιά, στις 11:00 το πρωί

Όσον αφορά τα βραδινά δρομολόγια, την Τρίτη (10.05.16) τα πλοία της εταιρείας στη γραμμή ΗράκλειοΠειραιάςΗράκλειο, θα επανέλθουν στα προγραμματισμένα δρομολόγιά τους.

Γραμμές Αδριατικής:

ΕΚΤΑΚΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2016, ΜΕ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ, CRUISE EUROPA

Το Cruise Europa θα αναχωρήσει εκτάκτως την Τρίτη, 10.05 αμέσως μετά την λήξη της απεργίας, από Πάτρα/Ηγουμενίτσα προς Αγκώνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ, ΤΡΙΤΗ 10 ΜΑΪΟΥ 2016, ΣΤΙΣ 19:00

ΠΑΤΡΑ – ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ – ΑΓΚΩΝΑ, CRUISE OLYMPIA

Το Cruise Olympia θα πραγματοποιήσει το προγραμματισμένο του δρομολόγιο την Τρίτη 10.05, στις 19:00, από Πάτρα προς Ηγουμενίτσα – Αγκώνα (χωρίς προσέγγιση στο λιμένα της Τεργέστης)

Σε περίπτωση που παραταθεί η διάρκεια της απεργίας, η εταιρεία επισημαίνει ότι θα ανακοινώσει εκ νέου τις τροποποιήσεις των δρομολογίων της, τόσο στη γραμμή της Κρήτης όσο και στις γραμμές της Αδριατικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκτακτα, Μινωικές Γραμμές,ektakta, minoikes grammes