Έκρηξη σε βενζινάδικο στην Ανάβυσσο – Για βόμβα κάνει λόγο ο ιδιοκτήτης (εικόνες – video)

Το βενζινάδικο ανήκει στον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βενζινοπωλών Ελλάδας«Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του βενζινάδικουΠροανάκριση για την υπόθεση διενεργεί το Τμήμα Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Έκρηξη σημειώθηκε σε βενζινάδικο στη λεωφόρο Καραμανλή 100 στην Ανάβυσσο, στις 05:55 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Ο Μιχάλης Κιούσης, ιδιοκτήτης του πρατηρίου και πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, είπε πως άκουσε την έκρηξη

και βγήκε μαζί με τον αδελφό του για να σβήσουν τη φωτιά.

Όπως είπε, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για εκρηκτικό μηχανισμό και μάλιστα από την κάμερα του καταστήματος διακρίνονται δύο άτομα με μηχανή τα οποία τον πυροδότησαν και έφυγαν. Η ισχυρή έκρηξη προήλθε από μασούρι δυναμίτιδας, σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου από αστυνομικές πηγές.

«Το σπίτι μου είναι πάνω από το πρατήριο. Η βόμβα τοποθετήθηκε στην είσοδο, του πρατηρίου σε κάτι ψυγεία». Ανέφερε μάλιστα ότι από τη βόμβα δημιουργήθηκε κρατήρας στην είσοδο του πρατηρίου, ενώ σημείωσε ότι η βόμβα έσκασε 25 λεπτά πριν ανοίξει το κατάστημά του ο ίδιος, όπως κάθε πρωί. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση ο κ. Κιούσης είπε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές τελευταία. «Το μοναδικό που πάει το μυαλό μου είναι κάποια λαμόγια του χώρου που τα έχω ενοχλήσει. Δεν υπάρχει προσωπική διαφορά», κατέληξε.

Στο σημείο έσπευσαν 15 πυροσβέστες με έξι οχήματα και έθεσαν γρήγορα υπό έλεγχο την πυρκαγιά που ακολούθησε.

Keywords
Τυχαία Θέματα